tiistai 20. lokakuuta 2020

Tähtitarjoukset ajalle 20.10.-2.11.


Uudet Tähtitarjoukset ovat voimassa 20.10.-2.11.


Ihonhoitoa kannattaa tehostaa sisälämmityksen alkaessa

Talvi kannattaa aloittaa kasvohoidolla ja tehokkain niistä on DERMATUDE-KASVOHOITO (170€/krt ja 600€/4krt). Nyt saat Dermatude-kasvohoidon mukana BRIGHTENING VITAMIN C DUON (arvo 37€), jossa on pikkukoot BioLumin-C Serumista ja BioLumin-C Eye Serumista eli seerumit kasvoille sekä silmänympäryksille. Pakkauksen tuotteet riittäävät 1-2 viikkoa ja kasvohoidon vaikutus on paljon tehokkaampi, kun kotihoidossa käytetään oikeita ihonhoitotuotteita. 
Saat tämän tarjouspakkauksen, kun varaat hoitoaikasi Dermatudeen 3.11. mennessä, mutta hoito voidaan tietysti tehdä sen jälkeenkin. Dermatude-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja yli kolmekymppisille. Sen elvyttävä vaikutus auttaa monenlaisiin iho-ongelmiin kuten aknearvet, veltostuminen, rypistyminen, kuivuus ja pigmenttiläiskät. 
Myös rasvoittuvalle helposti tukkeutuvalle iholle Dermatude on ollut tehokas apu. Kaikki hoidossa käytettävät vaikutusaineet täsmäytetään aina ihon tilanteen mukaan, joten jokainen hoitokerta on räätälöity asiakasta varten erikseen. Tästä yksilöllisyydestä johtuen pystytään vaikuttamaan moniin ongelmiin yhtäaikaakin. Dermatude-kasvohoito on meidän tehokkain hoito ja se alkaa olla jo yhtä suosittu kuin Nanolift (124€) hoitokin.

Puhtautta ja heleyttä kasvoille

C-vitamiini on nyt uusin vaikutusaine ihonhoitotuotteissa. Sen tehokkuus on jo tiedetty kauan, mutta sitä ei ole pystytty säilyttämään stabiilina, joten Dermalogica on edelläkävijä tässä tuotekehittelyssä. Moni mainostaa näitä c-vitamiinituotteita, mutta vain harvoissa niiden vaikutus toimii, koska c-vitamiini on epävakaata.
Dermalogican BioLumin-C Serumissa NYT 62€ on ultrastabiili c-vitamiini, joka imeytyy maksimaalisesti ihoon kuljettaja-aineiden avulla. Tämä teknologia tekee tästä BioLumin-C Serumista ylivoimaisen tehokkaan seerumin kirkastamaan ja silottamaan ihon pintaa. BioLumin-C Serum tasoittaa ihon väriä, palauttaa ihon kimmoisuuden ja hidastaa ihon vanhenemista. Seerumia käytetään 2-3 tippaa joka ilta ja sen päälle lisätään ihotyypin mukainen hoitovoide. 
Hyvä  puhdistustuote on ihonhoidon perusta ja iS Clinicalin puhdistusaineet ovat meidän suosikkeja. CREAM CLEANSER NYT 42€ on kosteuttava ja hoitava puhdistusmaito kaikille ihotyypeille. Se on ihanteellinen silmämeikin poistoon ja vähentämään sisälämmityksen aiheuttamaa pintakuivuutta. Cream Cleanser on täysin vesiliukoinen ja sen voi poistaa vedellä huuhtelemalla tai pyyhkiä kasvopaperilla ilman vesipesua. Se on sopiva myös atooppisen kuivalle iholle, mutta myös pintakuiva rasvoittuva iho hyötyy sen vaikutuksista. WARMING HONEY CLEANSER NYT 42€ on syväpuhdistava ja kevyesti kuoriva puhdistusgeeli, jota voi käytttää vaikka joka päivä. Se sopii kaikille ihotyypeille hyvin kuivasta voimakkaaseen rasvoittumiseen. Sen kuoriva vaikutus on juuri sopiva poistamaan huokosia tukkivan ja hilseilevän kuolleen solukon. Näillä kahdella puhdistuksella voit tehdä tehokkaan kaksoispuhdistuksen, joka on erityisen suositeltavaa meidän talvisäässä. Puhdista iho ensin Cream Cleanser puhdistusmaidolla, joka poistaa meikin ja ihon pintalian. Sen jälkeen käytä Warming Honey Cleanser, joka puhdistaa ihohuokoset ja estää ihon tukkeutumisen. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti