lauantai 17. lokakuuta 2020

Nyt silmät ovat pääroolissa!

Tällä hetkellä monessa työpaikassa on suositus hengityssuojaimen käytöstä ja kaupoissa suurin osa käyttää jo maskia. Hengityssuojaimen kanssa kasvoista ei näy kuin silmät, joten nyt kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota silmämeikkiin.


Xtremen GlideShadow luomivärikynät eivät varise ja suttaa, vaan saat upean ja kestävän luomivärin helposti ja nopeasti! 


Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi

Me lanseerasimme juuri sopivaan aikaan uuden palvelun eli Ripsien kestotaivutuksen (88€) ja kulmakarvojen laminoinnin (55€ ja yhdessä tehtynä 129€). Viime syksynä ottaessamme käyttöön Yumi Lashes ripsien taivutusmenetelmän ei koronasta ollut hajuakaan. Tällä hetkellä kaikki haluavat siistit ja kauniit ripset ja kulmakarvat, koska kasvoista ei enää muuta näykään. 
Tämä ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi (yht.129€) on hyvä ja luonnollinen keino kaunistaa silmän aluetta. Se on todella helppo tapa tuoda silmiä paremmin esiin etenkin niille, jotka eivät muuten käytä silmämeikkiä. Tietysti voi myös tehdä normaalin silmämeikin näiden taivutusten ja laminoinnin lisäksi. Itse käytin ihan samaa meikkiä kuin muutenkin, kun Mari teki minulle nämä kaunistukset. 
Kauniisti kaartuvat ripset ovat hyvin näyttävät, kun niihin vielä laittaa ripsiväriä, joka tuuhentaa ripsikarvaa. Tämä ripsivärin käyttö ei millään tavalla vaikuta ripsien kestotaivutuksen poiskulumiseen eli sekään ei ole este silmämeikin teolle. 


Xtremen luomivärikynillä saa nopeasti hyvän silmämeikin

Xtremen silmämeikit ovat saaneet suuren suosion. Moni käy ostamassa pelkästään luomivärikyniä (35€) tai silmänrajauskyniä (35€), kun ovat kuulleet ystäviltään niiden hyvästä laadusta. Nuo luomivärikynät ovat todella helppoja käyttää ja ne pysyvät koko päivän siistinä ja samoin on myös silmänrajauskynien kanssa. Näitä kyniä osaavat hekin käyttää, jotka eivät yleensä tee silmämeikkiä. 
Muistutan vielä, että Xtremen luomivärikynissä on myös primer-kynä eli luomivärin kiinnittäjä, joka taatusti pitää silmämeikit paikallaan. Tätä ongelmaa ei yleensä tule Xtremen kynillä, mutta jos käytätte muiden sarjojen meikkejä, tuota primeria kannattaa kokeilla. 
Suosituin sävy luomivärikynissä on Mauve, joka on murrettu rusehtavan liila ja toinen suosikki on Bronze, joka on pronssin sävyinen. Silmänrajauskynissä on myös useita sävyjä ja nekin ovat hyvin helppoja levittää. Xtreme -sarjassa on myös tussirajaus (42€) mustana ja ruskeana.
Oma tapani tehdä silmämeikki on pohjustaa koko luomi ensin vaalealla Rose -sävyisellä Xtreme-luomivärikynällä ja sitten laitan leveästi ripsirajaan sävyä Mahogany tai Chocolate. Teen lisäksi silmänrajauskynällä rajauksen ja olen koko syksyn käyttänyt Golden Olive vihreää rajausta. Tuo Golden Olive on harvinaisen upea vihreän sävyksi, jotka eivät luomiväreinä yleensä ole kovin hyviä. Suosittelen tätä Golden Olivea ihan kaiken värisiin silmiin ja sen päälle teen vielä hyvin kapean mustan tussirajauksen. 
Toinen suosikkisävy silmänrajauskynistä on Cognac, joka on hiukan kultaan vivahtava tumma ruskea. Perinteisempi väri on tummanruskea Xpresso tai tumman harmaa Graphite sävy. Näiden luomivärien jälkeen laitan runsaasti Xtremen ripsiväriä (42€), mutta välillä myös REVITALASH (49€) ripsiväriä, jonka pakkauksessa on mukana primer eli ripsivärin pohjustustuote. Tällä primerilla saa ripsistä tuuheammat ja pidemmät, mutta ne pysyvät kuitenkin luonnollisen näköisinä. 
Nyt tosiaan kannattaa panostaa tähän silmämeikkiin ja suosittelen myös meikkivoidetta ja poskipunaa. Esimerkiksi uusi Youngbloodin CC PERFECTING PRIMER (53€) suojaa maskin hankaavalta vaikutukselta. Poskipuna näkyy hiukan maskin sivuista ja tuo iholle hyvän värin. Talvella iho on niin vaalea, että moni kokee itsensä todella kalpeaksi. Tätä kalpeaa vaikutelmaa vähentää esimerkiksi korallin sävyinen JOAN COLLINS poskipuna (35€). 





Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti