sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Näitä tuotteita tarvitset käyttäessäsi maskia

Pimeän kaupan tarjoukset jatkuvat vielä huomiseen eli maanantaihin 5.10. klo 24.00 asti hoitolassa sekä verkkokaupassa koodilla PK2020 kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%, paitsi Dermalogican kahdesta uutuustuotteesta ja Bt-Sonic-laitteesta (126€). 


Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEn (58€ -20%) naamio rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa.


Kasvomaskin ihovaikutukset ovat suuret

Syyskuun aikana on meille tullut ensimmäiset asiakkaat, joiden iho on ärsyyntynyt maskin käytöstä. Tässä on se kurja juttu, että maskia on käytettävä ihoreaktioista huolimatta. Voin ennustaa, että tämä tilanne tulee vaan pahentumaan sisälämmityksen lisääntyessä. 
Rasvoittuvalla iholla ongelmat ovat suurimmat, koska finnit saavat rauhassa tulehtua lämpimän ja kostean maskin alla. Ennalta ehkäisevä vaikutus on aina suurin ja tärkein, joten nyt suosittelen rasvoittuvalle iholle kasvohoitoa, joka puhdistaa ihon kunnolla. Sen jälkeen kotikäyttöön otetaan talineritystä rauhoittavat ja tulehdusta ehkäisevät tuotteet. 
Dermalogican AGE BRIGHT CLEARING SERUMia (65€ -20%) voi käyttää aamulla sekä illalla ja se ehkäisee hyvin huokosten tukkeutumista. Myös kuorinta on nyt entistä tärkeämpää, jotta iholta saadaan pois tukkiva kuollut solukko. Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT (58€ -20%) on erinomaisen tehokas ja nopea kuorinta, joka puhdistaa rasvoittuvaakin ihoa tehokkaasti. Sitä voi käyttää rasvaiselle iholle 2-3 kertaa viikossa. 
Kuivalle ja herkälle iholle loistava kuorinta on Dermalogican uutuus HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€), joka on kosteusnaamio kevyellä kuorintavaikutuksella. Senkin vaikutusaika on vain viisi minuuttia, joten ajanpuutetta ei voi tässä tapauksessa syyttää.

Multivitamiininaamio auttaa aina

Nyt, jos koskaan tarvitaan MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEn (58€ -20%) tasapainottavaa vaikutusta. Tämä naamio rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja vähentää herkistymistä. Multivitamiininaamion voi jättää vaikuttamaan yön yli ja sitäkin voi käyttää 3-4 kertaa viikossa. 
iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (109€ -20%) rauhoittaa monella tavalla herkistynyttä ihoa ja varsinkin helposti punoittava iho saa tästä seerumista apua. iS Clinicalin ACTIVE SERUM (99€ -20%) on myös monipuolinen apu normaalille ja sekaiholle.
Moni asiakas on epätietoinen käyttääkö meikkivoidetta vai ei. Nyt taas muistutan hyvälaatuisten meikkien tärkeydestä, koska meikkivoide on erinomainen mekaaninen suoja maskin hankausta vastaan. Mitään paksua ja peittävää meikkivoidetta ei kannata käyttää, koska se voi päivän mittaan tukkia huokosia maskin hautovan vaikutuksen myötä. Muutenkin kehoittaisin välttämään synteettistä pigmenttiä sisältäviä meikkivoiteita eli kannattaa hankkia mineraalipigmenttimeikkejä. 
Esimerkiksi Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€ -20%) on erinomainen ohut ja suojaava meikkituote. Samoin Youngbloodin uutuus CC PERFECTING PRIMER (53€ -20%), joka on hiukan peittävämpi kuin Dermalogican primeri. Eikä pidä unohtaa Dermalogican SHEER TINT sk 20 (49€ -20%) värillistä päivävoidetta, joka on kevyt ja kosteuttava, mutta selvästi peittävämpi kuin nämä primer-meikinpohjustusvoiteet. 
Silmämeikkiin kannattaa nyt panostaa, koska paljon muuta ei maskin takaa kasvoista näy. Huulipunaa ei oikeastaan kannata käyttää maskin kanssa, koska se vain leviää suun ympärille. Pakkasaikaan hyvää huulirasvaa tarvitaan ja sehän on RENEWAL LIP COMPLEX (29€ -20%) Dermalogicalta. 
Tämä maskin käyttö on niin uusi tilanne, ettei siitä ole mitään ennakkotietoa saatavilla, vaan pitää koko ajan seurata miten ihot reagoivat. Yritän pitää lukijat ajan tasalla ja neuvon tarpeen mukaan, mitä iholle kannattaa tehdä.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti