lauantai 10. lokakuuta 2020

Uutuudet on otettu innolla vastaan

On tosi kiva huomata, miten hyvin meidän asiakkaat ottavat uutuustuotteet vastaan. Kukaan ei ole epäluuloinen, vaan heti halutaan kokeilla, jos uutuuksia tulee. Nyt myös meikkiuutuudet ovat olleet hyvin suuren kiinnostuksen kohteena.

Upea YB-uutuus! Tässä on elämäsi huulituote, joka pysyy ja hoitaa.


Meikkiuutuudet

Saimme viime viikolla juuri ennen Pimeän kaupan iltaa myyntiin Youngbloodin kaksi uutta meikkituotetta. CC PERFECTING PRIMER (53€) sävyttävä meikinpohjustusaine tai oikeastaan voisi sanoa kevytmeikkivoide on herättänyt suurta mielenkiintoa. Melkeinpä kaikki, kenelle olen sitä esitellyt tai laittanut kasvohoidon päätteeksi, ovat ostaneet sen itselleen. 
Se on kivaa vaihtelua meikin tekoon ja ihosta tulee sileä sekä hehkeä. Tämä Yb:n CC primeri on hiukan peittävämpi kuin Dermalogican vastaava ja se myös tasoittaa ihon punakkuutta paremmin. Tässä on kaksi sävyä: Bare on hyvin vaalea ja sopii hyvin vaaleahiuksisille ihmisille ja Tan on hiukan lämpimämpi hiekka-beige sävy, joka tuo vähän päivetyksen väriä iholle. Tämä Tan -sävy ei ole liian tumma vaaleaihoisellekaan, mutta jos haluaa korostaa vaaleaa ihoaan, silloin kannattaa valita Bare
Youngbloodin toinen uutuus on HYDRATING LIQUID LIP CREME (42€) nestemäinen huulipuna, joka on erinomainen keksintö. Huulipuna on pakattu kuin huulikiilteet eli putkilossa on mukana oma levitin. Tämä lähes nestemäinen tuote levittyy hyvin ja huulet tuntuvat pehmeiltä ja joustavilta. Huulipuna pysyy ihan hämmästyttävän hyvin ja värisävyjä on useampi. Ehdottomasti paras arkikäyttöön on sävy Chasmere, joka on lämmin nude-beige. Toinen kiva väri on La Dolce Vita, joka on hillitty marjapuuron sävy. 


Dermalogican uutuudet

Dermalogicalta tuli syyskuun alussa kaksi uutta tuotetta HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) kuoriva naamio ja RETINOL CLEARING OIL (73€) rasvoittumista rauhoittava seerumi. Pimeän kaupan tapahtumassa tämä Hydro Masque Exfoliant oli eniten myydyin kuorinta-aine ja se sopiikin Suomen talveen todella hyvin. 
Harmillista on se, ettei tuotteesta ole saatavilla näytteitä ainakaan toistaiseksi. Hydro Masque Exfoliant on nopea käyttää, koska sen vaikutusaika on ainoastaan viisi minuuttia. Tämän tuotteen kosteuttava vaikutus on erinomainen ja sen kuorivuus on hyvin hellävaraista. Siksi se sopii aralle couperosaihollekin. 
Retinol Clearing Oil on supertehokas näppyjen ja finnien taltuttaja. Sen retinolipitoisuus on juuri sopiva eli se ei aiheuta kuivuutta tai hilseilyä, mutta nopeuttaa ihon parantumista näkyvästi. Retinolin uudistava vaikutus tarkoittaa sitä, että se kuorii kuollutta solukkoa pois niin, että tulehduksen jäljet häipyvät ja huokoset puhdistuvat. Samalla Retinol Clearing Oil kiinteyttää ja silottaa vanhenevaa ihoa ja poistaa pigmenttimuutoksia sekä tasoittaa ihon kirjavuuden. 
Kokeilkaa ihmeessä nämä kaksi tuotetta, niin näette miten hienoja tuotteita nykyajan kehitys on saanut aikaan!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti