maanantai 26. lokakuuta 2020

Näin tehdään ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi

Tämän vuoden aikana Ripsien kestotaivutuksesta (88€) ja Kulmakarvojen laminoinnista (55€ ja yhteensä 129€) on tullut meidän suosikkihoitoja kasvohoitojen rinnalle. Moni on vähentänyt meikkaamista ollessaan etätöissä, mutta kauniit ripset ja kulmat tuovat pilkettä silmiin. 


Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi NYT yht. 129€


Ripsien kestotaivutuksessa menee aikaa yli tunti

Monelle on ollut yllätys, että ripsien kestotaivutuksessa menee aikaa vähintään tunti ja varaamme aina asiakasta kohden puolitoista tuntia. Se on niin tarkkaa hommaa, ettei siinä voi yhtään kiirehtiä. Jotkut jopa kysyvät, voiko ripsien taivutuksen tehdä pikaisesti kasvohoidon yhteydessä. 
Me emme tee ripsien kestotaivutusta samalla kertaa kasvohoidon kanssa, vaan ne tehdään eri päivinä. Ripsien taivutus voi epäonnistua, jos ripsissä on yhtään kasvohoidon tuomaa rasvaa, joten järkevintä on tehdä ne eri aikaan. Kulmakarvojen laminoinnin voi kyllä tehdä ripsien kestotaivutuksen yhteydessä eikä se vie kuin vartin verran enemmän aikaa. Samalla, kun aineet vaikuttavat ripsissä, voi käsitellä kulmakarvoja, joten työvaiheet menevät mukavasti lomittain. 
Ensimmäiseksi ripset ja kulmakarvat pyyhitään täysin rasvattomiksi. Sen jälkeen sovitetaan oikean kokoinen silikonimuotti, jonka päälle ripset kerätään taivutettuun asentoon. Ensimmäisenä vaikuttaa noin vartin verran aine, joka tekee ripsiin tuon kaarevuuden. Tämän vartin aikana kulmakarvat asetellaan hyvään asentoon. Ensimmäinen aine poistetaan ripsistä ja laitetaan kakkosaine, joka kiinnittää tuon kaarevuuden ja taas odotetaan vartti ja jatketaan kulmakarvojen käsittelyä näillä samoilla aineilla ja vaiheilla. 
Kolmas vaikutusaika onkin sitten jo kestovärjäys ja samalla värjätään myös kulmakarvat. Värin vaikutuksen jälkeen silikonimuotit poistetaan ja silmänympärysiho pyyhitään puhtaaksi. Viimeisenä muotoillaan kulmakarvat.

Ripsien kestotaivutus ja suljetun paikan kammo

Kasvohoitojen yhteydessä olemme tottuneet asiakkaiden suljetun paikan kammoon ja pyrimme kaikin tavoin auttamaan asiakasta pois tuosta kamalasta kokemuksesta. Kasvohoidossahan voi halutessaan pitää silmiä auki eikä tilanne ole siinä niin paha. Ripsien kestotaivutuksessa silmiä ei voi avata tai koko työ kärsii. Kestotaivutuksen aikana ei pysty myöskään käyttämään puhelinta ja se on paras laittaa äänettömälle. Puhelimen soiminen ei ehkä häiritse minua tai asiakasta itseään, mutta Marin huoneessa oleva asiakas saattaa siitä häiriintyä. Joten puhelin pitää hylätä puoleksitoista tunniksi, kun kestotaivutuksia tehdään. 
Lähes aina asiakkaat ovat puoliunessa kestotaivutuksen aikana ja moni sanoo, ettei huomannutkaan, mitä minä tein. Minäkään en pysty paljoakaan juttelemaan ripsiä käsitellessäni, koska työ on niin tarkkaa, että puhuminenkin heikentää keskittymistä. Vastaan aina mielelläni kaikkiin asiakkaan kysymyksiin, mutta vasta tuon ripsien kestotaivutuksen loppupuolella, koska aluksi työ on tarkkaa yksittäisten ripsien käsittelyä. Asiakas voi kyllä puhua ja se taas ei häiritse yhtään. Tosin syksyn sadepäivinä asiakkaat nukahtavat heti pitkälleen päästyään. 
Moni varaa seuraavan kestotaivutusajan kahdeksan viikon päähän heti lähtiessään ja se kertoo työn suosiosta. Nyt, kun olemme muutaman kuukauden tehneet kulmakarvojen laminointia, niin itse olen siitä tosi innostunut. Tämä laminointi tekee selkeän kehyksen silmille ja se sopii todella herkkäsilmäisillekin. Tulos laminoinnista on niin luonnollinen, ettei sitä juuri kukaan huomaa muuten, kuin kauniista lopputuloksesta. Samoinhan on tuon ripsien kestotaivutuksen kohdalla, ettei ne herätä liikaa huomiota, koska niihin ei lisätä mitään ylimääräistä. Asiakkaat kertovat, että tutut ja työkaverit kehuvat virkeätä ja nuorekasta ulkonäköä tai hyvää silmämeikkiä, mutta he eivät arvaa, mikä tuloksen on tehnyt.





Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi21:13

    Onnistuuko kestotaivutus myös hentoihin/harvoihin ripsiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii kyllä. Kestotaivutuksella ei pystytä mitenkään lisäämään ripsiä, mutta harvatkin ripset näyttää paljon paremmilta, kun ne ovat kauniisti kaarella ja hyvin värjätty. Kannattaa kokeilla niin itsekin näkee miten paljon kestotaivutus muuttaa ilmettä.

      Inkeri

      Poista
  2. Nyt näitä ripsien kestotaivutuksia tehdessäni olen kiinnittänyt huomiota siihen miten paljon naiset vähättelee omaa ulkonäköään ja esimerkiksi ripsiään. Moni sanoo, että hänellä on ihan tynkäripset tms.mutta asiakkaan tullessa paikalle huomaan ripsien olevan keskimääräistä näyttävämmät.
    Samoinhan on ihonhoidonkin kohdalla, että ensimmäisellä hoitokerralla uusi asiakas pitää ihonsa tilannetta ihan kamalana eikä se olenkaan näin. Olisikohan nämäkin jotain suomalaisten omaa itsensä vähättelyä tai huonoa itsetuntoa vai onko tämä tyypillistä ihmisille yleensä?

    Inkeri

    VastaaPoista