sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Kulmakarvojen laminointi eli brow lift tuo ryhtiä kasvoille

Tiedän, että nimitys kulmakarvojen laminointi (55€) kuulostaa monesta oudolta, mutta se on nimitys, jota Suomessa käytetään brow lift -menetelmästä. Se on uusi asia, mutta kyllä se pian muuttuu arkiseksi nimitykseksi ja sen tarkoituskin selviää. 

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi yht. 129€ tehdään laadukkailla ja turvallisilla Yumi-tuotteilla.


Kulmakarvat ovat nyt kasvojen tärkein osa

Olen ottanut tämän ripsien kestotaivutuksen (88€) ja kulmien laminoinnin (55€/yhteishinta 129€) työvalikoimaamme ajatellen itseni ikäisiä asiakkaita. Nuoret naiset ovat jo muutaman vuoden käyttäneet kulmien laminointia Suomessakin ja heille se on tietysti myös suuri helpotus meikkaamiseen. 
Kulmien laminoinnilla ei ole mitään tekemistä pigmentoinnin tai microbladingin kanssa eikä sen vaikutus kestä kuin maksimissaan kahdeksan viikkoa. 
Kulmakarvat käsitellään samoilla aineilla, joilla tehdään ripsien kestotaivutuskin ja niiden avulla saadaan kulmista täyteläisemmät. Kulmakarvat saadaan myös pysymään siistissä asennossa 6-8 viikkoa ja kestoväri pysyy niissä kauemmin kuin muuten eli noin 3-4 viikkoa. Kulmien laminoinnissa ei ole sitä pelkoa, että se olisi jotain liiallista tai voimallisesti näkyvää. Päinvastoin joidenkin mielestä vaikutus on niin vähäinen, ettei sitä kannata tehdä. Kokemus on siis hyvin omakohtainen ja kannattaa kokeilla, jotta itse tietää, onko se tarpeellinen vai ei. Kysymyshän on asiasta, joka ei ole pysyvä, vaan kuluu pois 6-8 viikossa. 
Itse pidän sitä tosi hyvänä konstina saada kulmakarvat pysymään mallissaan ja värjättyinä. Vanhemmiten karvat alkavat usein kihartumaan, kasvavat sikinsokin tai ovat harmaan valkoiset pörröt. Kulmien laminointi taltuttaa juuri nämä itsepäiset karvat, jotka kasvavat miten sattuu. 
Kulmakarvat käsitellään ensin liimamaisella aineella, joilla ne saadaan hyvään siistiin asentoon. Sitten niihin laitetaan aineet, jotka tekevät tuosta asennosta pysyvät noin pariksi kuukaudeksi ja tuo liimausaine poistetaan. Lopuksi kulmakarvat värjätään samoilla väreillä kuin muulloinkin. 
Me olemme Marin kanssa kokeilleet tätä parikin kertaa ja minä ihastuin menetelmään kovasti. Marilla ei ole ongelmia vielä kulmakarvojen villiintymisen kanssa ja hänellä on tummatukkaisena myös tummat kulmakarvat. Hän piti muutosta omalla kohdallaan sen verran vähäisenä, ettei katso sitä tarpeelliseksi. 
Itselleni muutos oli juuri riittävän suuri, että haluan uusia sitä parin kuukauden välein. Valitettavasti Mari ei ole sitä ehtinyt nyt minulle tekemään, mutta heti, kun ehditään, kuvaamme ennen ja jälkeen tilanteet.


Kulmien laminointia ei voi tehdä kasvohoidon yhteydessä

Kulmien laminointiin menee aikaa noin tunnin verran riippuen karvan laadusta ja paksuudesta. Jäykissä ja kurittomissa karvoissa menee hiukan pidempi aika, kuin hennoissa karvoissa. Kasvohoidon yhteydessä tätä ei tehdä, koska hoidossa käytettävät rasvat saattavat estää aineiden vaikutukset. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä se kyllä tehdään ja silloin ripsien ja kulmien laminoinnin yhteishinta on 129€. Aikaa tähän menee lähes puolitoistatuntia karvan laadusta riippuen ja siitä, miten nopeasti saamme karvat asentoonsa. Me varaamme asiakkaalle aina puolitoistatuntia, mutta saattaa olla, että työ sujuu tunnissakin. Etukäteen ei voi tietää, miten pitkät vaikutusajat aineet tarvitsevat. 
Kulmakarvoja ei tarvitse mitenkään varoa tai hoitaa käsittelyn jälkeen. Ainoastaan ensimmäiseen vuorokauteen työn jälkeen ei ripsiä ja kulmia saa kastella. Sen jälkeen mikään ei ole kiellettyä ja voi saunoa ja elää niin kuin ennenkin. 
Juuri tämä helppous on kulmien laminoinnin paras puoli. Sen jälkeen, kun työ on tehty, kulmakarvat voi unohtaa ja ne pysyvät itsekseen hyvännäköisinä. Kestovärjäystä voi uusia 3-4 viikon välein, mutta tämä itse laminointi tehdään vain kahdeksan viikon välein. Tavallaan sitä ei koskaan tehdä kahta kertaa samaan karvaan vaan tuossa kahdeksassa viikossa karvat ehtivät uusiutua täysin. 
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä menetelmää!

Minkälaisia kokemuksia teillä on ripsien ja kulmakarvojen käsittelyistä? Vastaan mielelläni myös kysymyksiin!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti