torstai 1. lokakuuta 2020

Perjantaina 2.10. on odotettu Pimeän kaupan ilta!

Syksy on jo niin pitkällä, että Pimeän kaupan ilta valtaa Hämeenlinnan. 

Meillä on kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% 

paitsi Dermalogican uutuuksista Retinol Clearing Oil ja Hydro Masque Exfoliant sekä BT-Sonic ultraäänilaitteesta. Tehdessäsi yli 100€ ostoksen, saat lahjaksi yllätyspussukan hyvinvointiasi ylläpitävistä tuotteista.

PIMEÄÄ KAUPPAA 2.-5.10. KAIKKI -20% 

Nyt kannattaa tarkistaa kotihoitotuotteiden tilanne ja varautua siihen, että talvella iho tarvitsee muutakin kuin kosteusvoidetta. Viimeistään maanantaina 5.10. on viime hetken tilaisuus varata hoitoaika FIRE & ICE TUPLAKASVOHOITOON NYT 126€ (170€). iS Clinicalin Fire & Ice kasvohoito silottaa pikkurypyt ja ihosta tulee tasainen ja hehkeä. Samalla ihon oma suojabarriääri vahvistuu eikä tulevan talven tuiskut rasita ihoasi. 

Helppo kaunistus on Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi yhteishintaan 129€ (143€). Molemmat korostavat silmiä, mutta näyttävät luonnollisilta ja nopeuttavat huomattavasti aamuista meikin tekoa. Varsinkin, jos vaivana on ikänäkö, kulmien laminointi on hyvä tapa saada siistit kulmakarvat. 

Nyt kannattaa vaihtaa myös meikkivärit syksyisempiin ja unohtaa kesän pastellit. Hoitolastamme saatavilla Youngbloodin uudet nestemäiset huulipunat, jotka pysyvät hyvin, mutta tuntuvat myös pehmeän hoitavilta. Sävyt ovat tyylikkäitä ja suomalaiseen makuun sopivia. Esillä on myös osa Outlet -myynnissä olevista tuotteista, joten ne kannattaa myös tulla katsastamaan ja tekemään edullisia löytöjä. Esimerkiksi ORGANIC SURGE HAND AND BODY LOTION NYT 10€ on tosi edullinen ja tehokas hoitovoide sekä käsille että vartalolle. Voide on ohutta ja hyvin imeytyvää, joten se tulee taatusti käytettyä.

Perjantaina 2.10. hoitolamme on auki kello 10.00-20.00 ja Mari on teitä palvelemassa, koska itse edustan Hämeenlinnaa Suomen Yrittäjänaisten liittokokouksessa. 

-20% alennus on voimassa verkkokaupassa maanantai-iltaan asti koodilla PK2020


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti