perjantai 20. marraskuuta 2020

Kaunis ja sileä vartalon iho

iS Clinical on esitellyt uutuutena aivan mahtavan vartaloseerumin, joka on ihan omaa luokkaansa. YOUTH BODY SERUM 15ml 35€ ja 200ml 148€ on ohut hyvin imeytyvä seerumi, joka sumutetaan iholle suihkepullosta.


iS Clinical uutuus Youth Body Serum on ainutlaatuisen tehokas tuote vartalon ihon hoitoon.

Ainutlaatuinen vaikutus

Youth Body Serum on täysin erilainen kuin mikään muu vartalotuote, eikä sitä voi verrata voiteisiin. Sen koostumus on seerumimaisen ohut ja se imeytyy huomattavasti syvemmälle kuin vartalovoiteet. Kuitenkin se jättää pehmeän ja sileän pinnan, joka suojaa ihoa vaatteiden hankaukselta ja kuivumiselta. 
Tämä suihkepakkaus viehättää minua todella paljon, koska se helpottaa ja nopeuttaa seerumin levittämistä huomattavasti. Yleensä vartalovoiteet jäävät helposti käyttämättä, koska ei jaksa odotella niiden imeytymistä. Myös selkään on helppo sumuttaa suihkepullosta, joten sekään alue ei jää hoitamatta. 
Youth Body Serum on moninainen vaikutuksiltaan. Tietysti se on kosteuttava, mutta myös selluliittia ja rasvakudosta hajottava ja ihoa silottava. Vartalon ihonhoito on panostamista omaan hyvinvointiin, mutta huomaavaisuutta myös puolisoa kohtaan. 
Luen juuri Turun yliopiston tutkimusta ulkonäön vaikutuksista ja siinä nousee hyvin voimakkaasti esille parisuhde. Tulen vielä paljon kertomaan tästä kirjasta, kun saan luettua sen loppuun. Kirjassa kerrotaan paljon siitä, miten suuri vaikutus suhteessa on hyvin hoidetulla ulkonäöllä. Siksi minulle tämän vartaloseeruminkin kohdalla tuli voimakkaasti mieleen, että meillä on velvollisuus hoitaa itseämme hyvin myös puolison takia. Itsensä laiminlyönti ei ainakaan paranna parisuhdetta.


Selluliittimuhkurat silottuvat

Olemme Marin kanssa käyttäneet Youth Body Serumia jo pari kuukautta, mutta myyntipakkaukset ehtivät nyt vasta Suomeen. Nyt voimme kertoa omat kokemuksemme tästä supertuotteesta. Se sisältää merileväuutteita ja lakritsiuutetta, jotka ovat turvotusta poistavia ja rasvakeräytymiä hajottavia. Itselläni ongelmakohtana on ollut ärsyttävästi riippuva reisien iho. Huomasin pari vuotta sitten, että reisieni iho valuu suorastaan laskoksille ja siinä kohtaa se oli järkyttävä kokemus vanhenemisesta. 
Nyt tässä parissa kuukaudessa tuo velttous on selvästi vähentynyt ja samoin muhkurainen selluliitti pakaroista. Olen uskollisesti käyttänyt Youth Body Serumia joka aamu suihkun jälkeen ja se on tuonut selvästi tuloksia. Ensin kipaisen pikaisessa suihkussa Tuoksusaippuasienen (2kpl NYT 25€) kanssa ja nyt otin käyttöön pirtsakan omenan tuoksun ja välillä käytän uutta vähän lempeämpää persikan tuoksua. Tuon nopean kuorivan pesun jälkeen seerumi imeytyy vielä paremmin ja vaatteet voi pukea päälle heti.
Tämä iS Clinicalin uutuustuote on ollut tosi suosittu USA:ssa ja tiedän jo etukäteen, että niin käy meilläkin. Aikaisemmin piti aina käyttää kahta voidetta: ensin selluliittivoidetta reisiin sekä pakaroihin ja sitten muulle iholle kosteuttavaa vartalovoidetta. Nyt kaikki hoituu yhdellä syvälle imeytyvällä seerumilla, joka on kaiken lisäksi paljon nopeampi käyttää kuin aikaisemmat tuotteet.
Youth Body Serumia on saatavilla kahta kokoa: pieni 15ml 35€ sopii matkoille sekä kylpyläreissuihin ja iso 200ml 148€ riittää useita kuukausia päivittäisessä käytössä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti