torstai 26. marraskuuta 2020

Näitä kannattaa ostaa Black Fridayn tarjouksesta

Suosittelisin nyt varautumaan talveen kosteuttavilla hoitotuotteilla. Nyt on vielä lempeän kosteaa, mutta tammikuuhun mennessä sisäilma on kuivattanut ihoa sen verran, että lisäkosteutta tarvitaan. Enkä usko, että pakkasiinkaan varautuminen ihan hukkaan menee.

LEIGHTON DENNY -tuotteilla saat terveet ja upean kauniit kädet sekä kynnet ja myös -20% alennuksen koodilla BF2020

Iho tarvitsee kosteutta aina

Olen varmaan jo kyllästymiseen asti saarnannut, että sisälämmitys on talvella suurin rasite iholle eikä niinkään kylmä ulkoilma. Myös tämä kylmä tihusade ja tuuli rasittavat ihoa ja altistavat sen couperosalle. Meikki olisi nyt erinomainen suoja ulkoillessa. Itse myös epäilen, että nykyisin tuo sadevesi taitaa sisältää jos jonkinlaista saastaa, mikä ei iholle tee ollenkaan hyvää. 
Selkein kosteuttava tuote on Dermalogican SKIN HYDRATING BOOSTER (65€-20%), joka on ohut hyaluroniseerumi ja se käy myös silmänympärysiholle. Vastaavan tyyppinen seerumi on myös iS Clinicalilla HYDRA COOL SERUM (15ml 69€-20% ja 30ml 109€-20%), joka on hiukan täyteläisempää geeliä ja käy rasvaiselle iholle hoitovoiteeksikin. 
Kiinteytystä ja kosteutusta saa iS Clinicalin YOUTH SERUMista 30ml (183€-20%), joka on talvisin oma lempiseerumini. Sen kimmoisuutta vahvistavan vaikutuksen tuntee jo parin käyttökerran jälkeen. Ihon hyvää kosteutta ylläpitämään tarvitaan myös suojaavia voiteita ja Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk30 (49€-20%) meikinpohjustusvoide on tehokas suoja ihon ulkoista rasitusta vastaan. Ihon talvitakki on BARRIER REPAIR (45€-20%), jota on järkevää käyttää myös iltaisin, koska se suojaa makuuhuoneen kuivalta sisäilmaltakin. 

Muista kädet!

Myönnän olevani hiukan ihmeissäni, miten vähän ihmiset ovat kiinnostuneet käsien hoidosta. Kuitenkin minulle näytetään monta kertaa viikossa revenneitä kynsinauhoja, lohkeilevia kynsiä ja kuiviksi rohtuneita käsiä. Itse näen näissä suuren terveysuhan, koska rutikuiva rikkoutunut iho on hyvin altis ihottumille ja erilaisille tulehduksille. Repeytyneet kynnet ja kynsinauhat ovat myös todella kipeitä. 
LEIGHTON DENNY käsien ja kynsien hoitosarja sisältää tehokkaita kynsinauhatuotteita ja hoitavia kynsilakkoja erilaisiin ongelmiin ja kaikista näistä tuotteista on myös -20%. Edullinen ja helppo käsivoide on CCS KÄSIVOIDE (15€-20%) ja sen kaveri CCS JALKAVOIDE (17€-20%) on todella suosittu tehokas jalkavoide.
Todellinen tehohoito käsille saadaan Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEsta NYT Tähtitarjouksena 45€ (58€). Tämä naamio hierotaan runsaana kerroksena käsiin sekä kynsinauhoihin, laitetaan puuvillahanskat päälle ja annetaan vaikuttaa yön yli. Moni atoopikko saa kädet pysymään ehjinä tällä konstilla ja tietysti kasvotkin kiittävät säännöllistä naamion käyttöä. 

Palvelemme teitä Black Fridayna 27.11. hoitolassa kello 10-18 ja verkkokaupassa -20% alennus on sunnuntaihin 29.11. asti koodilla BF2020



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:48

    Minulla on nyt käytössä neljättä päivää Youngblood CC Perfecting Primer sävytetty meikinpohjustusaine. Minusta tuntuu, että tämä pohjustus on parempi kuin Dermalogican Skin Perfect Primer ja HydraBlur Primer. Tuntuu siltä, että mineraalimeikki (Youngblood Natural Mineral Foundation) pysyy siistimpänä koko päivän tämän pohjustustuotteen päällä. Halusin vaan kertoa tämän, koska jos joku miettii, että ottaisiko kokeiluun tämän uuden pohjustustuotteen, niin suosittelen.

    Mulla on sävy tan, vaikka olen vaaleaihoinen. Tämän päällä on mineraalimeikistä sävy honey. Minusta ne sopii ihan hyvin yhteen, naama ei ole mitenkään liian tumma tai mitään. Kysyin myös miespuoliselta työkaverilta, että onko naamani omituisen värinen - ei ole kuulemma :D Se pohjustustuote kuitenkin sulautuu aika mukavasti kasvoille, antaa vähän väriä mutta ei liikaa ja meikki sitten tasoittaa kaiken. Tämän muutaman päivän kokemuksella siis sanoisin, että huipputuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon, kun kerroit kokemuksesi. Kertokaa kaikki muutkin mitä mieltä meidän tuotteista olette, koska se auttaa aina toisia lukijoita.
      Tämä YB:n CC Perfecting Primer (53€) on ollut tosi suosittu ja tuo tummempikin sävy sopii suomalaisille aivan hyvin eikä ole liian ruskea. Vaihtelun vuoksi voisi kokeilla tätä primeriä, jos on jo pitkään käyttänyt näitä muita.

      Inkeri

      Poista