torstai 19. marraskuuta 2020

Kuivuus ja ohentuminen saavat ihon punoittamaan

Todella monella suomalaisella on ongelmana punoittava iho. Meillä on ohut, hyvin vaalea iho ja siksi pintaverisuonet näkyvät selvemmin läpi. Yleensä iho ohenee ja punoittaa vielä lisää myös kuivuuttaan.


Tähtitarjouksemme MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 45€ (norm.58€) on todellinen "ambulanssi tuubissa".


Hoida ihon kosteustasapaino kuntoon

Ihon punakkuus ja couperosa yleensä lisääntyvät tähän vuoden aikaan, kun sisälämmitys kuivattaa ihoa ja lämmön vaihtelut rasittavat pintaverisuonia. Ensimmäinen hoitotoimenpide on hyvä kasvohoito, jonka avulla ihon ohentuminen loppuu ja normaali kosteus palautuu. Kotikonsteilla on aika vaikea saada ihoa toipumaan pitkäaikaisesta kuivuudesta. Meidän paras tehokosteuttava kasvohoito on NANOLIFT (124€), jonka aikana iholle imeytetään mikrovirralla hoitavia sekä kosteuttavia vaikutusaineita. 
Kasvohoidon jälkeen kotihoidon avulla ylläpidetään tuota kosteustasapainoa ja rauhoitetaan pintaverisuonten toimintaa. Myös herkkä ja punakka iho vaatii kotikuorintaa, mutta sen pitää olla hyvin hellävarainen. Dermalogican uusin HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) on tähän hyvä hoitotuote ja sitä voi couperosaiholle käyttää 1-2 kertaa viikossa. 
Toinen hyvä ihoa vahvistava hoitotuote on nyt tarjouksena oleva naamio MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 45€ (58€) ja tämän voi jättää yöksi 2-3 kertaa viikossa. Erityisesti saunan jälkeen multivitamiininaamio on hyvä jättää yöksi korjaamaan saunan kuivattavaa vaikutusta.

Couperosa iho tarvitsee suojaa

Punakka, herkistynyt couperosaiho tarvitsee kotihoitotuotteet, jotka suojaavat ihoa rasittavilta ulkoisilta olosuhteilta. Dermalogican hoitovesi REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) on hyvä taputella iholle aina pesun jälkeen, koska se on tehokas punoituksen poistaja. Sen päälle laitetaan BARRIER DEFENCE BOOSTER (72€) seerumi, joka on kevyesti öljymäinen, mutta sopii myös rasvoittuvalle iholle. Jos iho on hyvin kuiva, voisi iltaisin käyttää iS Clinicalin HYDRA COOL SERUMIA (69€), joka sisältää puhdasta kosteutta. 
Seerumien päälle käytetään voiteeksi INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€), joka sopii talvella lähes kaikille. Lopuksi voiteen päälle laitetaan suojaava ”talvitakki” eli BARRIER REPAIR (45€), joka suojaa ihoa kaikelta ulkoiselta rasitukselta ja vähentää kosteuden haihtumista. 
Ohut ja herkkä iho hyötyy myös meikin käytöstä, koska meikkivoide suojaa ihoa. Meikillä saa myös peitettyä pahinta punakkuutta. Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) on hyvin suosittu meikki punoittavalle iholle, koska etenkin sävy Cool Beige on todella tehokas peittämään punakkuutta jättämättä ihoa paklatun näköiseksi. Myös Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€) neutralisoi jonkin verran punaisuutta, mutta ei varsinaisesti peitä sitä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti