lauantai 21. marraskuuta 2020

Ihosi kiittää näitä voide & seerumi -yhdistelmiä

Totutut ihonhoitorutiinit ovat monella muuttuneet elämän olosuhteiden vuoksi. Toisilla taas iho on alkanut oireilemaan niin, ettei vanhat konstit enää auta. Tässä muutama hoitotuoteyhdistelmä, jotka helpottavat reagoivaa ihoa.

iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME taistelee tehokkaasti ikääntymistä vastaan, kosteuttaa sekä kiinteyttää.

Elvytystä laiminlyödylle iholle

Tällä hetkellä kuulen todella paljon tarinoita siitä, miten etätyö muuttaa ihonhoitorutiineita. Kotona ollessa harva edes meikkaa, ellei ole videopalavereita ja siksi ihon aamuhoitokin unohtuu. Jotkut kertovat, että menee parikin päivää, etteivät laita mitään voiteita ja pese kasvoja kunnolla.
Tämä ihonhoidon laiminlyönti näkyy kuivumisena, hilseilevänä harmautena ja rypistymisenä. Nyt on jo sisälämmitys päällä ja kuiva sisäilma saa rauhassa rasittaa ihoa, jolla ei ole mitään hoitovoidetta. Aivan supertehokas yhdistelmä ihon elvytykseen ja rypistymisen ehkäisyyn on iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME (50ml 229€ ja 100ml 399€) ja YOUTH SERUM (183€) ja näitä voi käyttää aamulla sekä illalla. 
Hyvä suoja kuivaa sisäilmaa vastaan on myös uusi Youngbloodin CC PERFECTING PRIMER (53€) meikinpohjustusvoide, joka käy ohuesta meikivoiteesta. Samoin Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER sk30 (49€) ja HYDRABLUR PRIMER (51€) vähentävät ihon kuivumista.
Aika moni asiakas kertoo, että ihoon tulee kaikenlaista näppylää, mitä ei aikaisemmin ole tullut. Iho reagoi stressiin sekä elämänmuutoksiin ja paras rauhoittaja tässä tilanteessa on iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (15ml 109€ ja 30ml 179€), jonka kanssa sopii yhteen myös tämä kiinteyttävä Youth Intensive Creme tai täyteläisempi SHEALD RECOVERY BALM (87€). 
Couperosa ja ruusufinni alkavat helposti lisääntymään stressin vaikutuksesta ja tämä Pro-Heal Serum auttaa niihinkin. Erittäin hyvä rauhoittaja on myös Dermalogican REDNESS RELIEF ESSENCE (45€), joka on hoitovesi kasvoveden tapaan käytettynä. Tämä hoitovesi taputellaan iholle aamulla ja illalla pesun jälkeen. 

Hoitotuotteet finneihin ja rasvoittumiseen

Myös finnit ja mustapäät lisääntyvät stressin vaikutuksesta ja suusuojan alla tulehdukset saavat rauhassa muhia. Moni joutuu ottamaan käyttöön paljon järeämmät keinot ihonhoidossa kuin aikaisemmin, koska suusuojaa on pakko pitää ja se aiheuttaa finnejä. 
iS Clinicalin ACTIVE SERUM ( 15ml 99€ ja 30ml 165€) on monipuolisesti vaikuttava hoitotuote, joka rauhoittaa rasvoittumista, mutta myös elvyttää ihon toimintaa. Active Serum on erinomainen keski-ikäisten ihon rasvoittumisongelmiin. Sen kanssa voiteeksi sopii maitomaisen ohut MOISTURIZING COMPLEX (105€) tai kiinteytävä REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€). 
Nyt myös Dermalogicalle tuli tehoseerumi aikuisen ihon rasvoittumiseen RETINOL CLEARING OIL (73€), joka rauhoittaa rasvoittumista ja supistaa huokoset, mutta samalla se kiinteyttää ihoa sekä hidastaa rypistymistä. 
Dermalogican uutuus kuorintanaamio HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) auttaa rauhoittamaan kaikkia iho-ongelmia. Se on nopea ja helppo kuorinta sekä kosteusnaamio samalla kertaa, joka vähentää stressin aiheuttamia ongelmia. Nuorten Clear Start -linjassa on myös uusi kuorintatuote FLASH FOLIANT (25€), joka vain levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa koko päivä tai yö. Valitettavasti Flash Foliant loppui Suomesta melkein heti suuren suosion takia, mutta sitä saadaan 1-2 viikon kuluttua lisää. 
Samoinhan kävi tälle Hydro Masque Exfoliantille, mutta siitä saatiin lisäerä jo viime viikolla. Toivottavasti saamme tuon Flash Foliantin jo ensi viikolla, koska pe 27.11. on BLACK FRIDAY ja meillä on tarjolla kaikkea kivaa, niin olisi mukava esitellä tämäkin uutuus asiakkaillemme.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti