lauantai 7. marraskuuta 2020

Silmäpeliä ja lentosuukkoja

Meillä on varsinainen sesonki Ripsien kestotaivutuksista (88€) ja Kulmakarvojen laminoinnista (55€ ja yhteensä 129€). Silmät ovat nyt kasvojen keskipiste, koska muu osa on suusuojan peitossa ja nyt halutaan silmiin lisää näyttävyyttä.

Xtremen tuotteilla saat näyttävän ja kestävän silmämeikin helposti.

Silmien rajaus tuo tehoa katseeseen

Katselin tänään uutisissa, miten Sanna Marinin silmämeikki oli muuttunut nyt, kun vain silmät näkyvät. Se onkin hieno juttu ja arvostan kovasti sitä, miten nämä nuoret poliitikkonaiset hoitavat ulkonäköään. Maria Ohisalo ja Sanna Marin ovat hienoja esimerkkejä siitä, että älykäs ja vaikutusvaltainen nainen voi myös näyttää naiselliselta ja kauniilta. Heitä parikymmentä vuotta vanhempi sukupolvi ei paljoakaan ulkonäöstään välittänyt, jos heillä oli vaikutusvaltaa. Silloin vielä koettiin, ettei meikki ja järki mahdu samaan päähän. Nyt voi ylpeydellä katsoa, miten hyviltä nämä nuoret kyvykkäät naiset näyttävät.
Sanna Marinilla oli selvästi leveämpi ja voimakkaampi silmänrajaus ja tummemmat kulmakarvat kuin aikaisemmin. Se onkin hyvä tapa tuoda silmiä vahvemmin esille. Helpon meikin saa Xtremen luomivärikynällä sävyllä Rose (35€), jolla pohjustetaan koko silmäluomi. Sen jälkeen ripsirajaan vedetään leveä rajaus Xtremen silmänrajauskynällä (35€) sävyllä Golden Olive, joka on kullanhohtoinen vihreä tai sävyllä Cognac, joka on kultaan vivahtava tumma ruskea. Perinteisemmän värityksen saa sävyllä Graphite, joka on tumman harmaa tai Sapphiren sinisävyisellä kynällä. 
Xtremellä on myös kaksi tussirajausta (42€) musta ja tumman ruskea, joilla on helppo tehdä kapea rajaus ihan ripsirajaan tai jopa ripsien sekaan. Nyt siis tehdään kaksi päällekäistä rajausta ja ensin siis luomivärikynän päälle leveämpi rajaus kynällä ja sitten hyvin kapea rajaus tussilla.

Ripsien kestotaivutus on helppo katseen kirkastaja

Ne naiset, jotka eivät yleensä käytä silmämeikkiä, hyötyvät todella paljon Ripsien kestotaivutuksesta ja kulmakarvojen laminoinnista. Näillä konsteilla saa huolettoman ja helpon kaunistuksen silmien alueelle. Myös kestovärit pysyvät paljon pitempään näiden käsittelyjen jälkeen, kuin normaalisti. Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat todellisia laiskurin kaunistuksia, koska niitä ei tarvitse mitenkään varoa tai hoitaa. Ne myös poistuvat siististi karvan kasvun myötä ja uusinnan voi tehdä kahdeksan viikon välein. 
Harmillista, ettei tuon suusuojan kanssa kannata juurikaan käyttää huulipunaa, mutta huulet kyllä kuivuvat ja tarvitsevat rasvaa tavallista enemmän. Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€) huulihoitopuikko onkin noussut suursuosioon. Sen voi levittää myös suunympärysryppyihin pehmentämään niitä ja ennalta ehkäisemään ryppyjen syvenemistä. 
Tämän koronan myötä on tullut uusia tarpeita meikeille, kotihoitotuotteille ja kasvohoidoille. Joka-aamuiseen korona-ajan meikkiin tarvitaan nuo kestotaivutukset ja kulmien laminointi. Iholle SKINPERFECT PRIMER (49€) tai HYDRABLUR PRIMER (51€) suojaamaan kasvoja suusuojan hankaavalta ja ärsyttävältä vaikutukselta. Huulet tarvitsevat kosteutusta pitkin päivää ja erilaiset huulirasvat ovat suosiossa. Kuitenkin varoittaisin näistä maku- ja hajuhuulirasvoista, koska niissä saattaa olla ärsyttäviä aineosia, jotka aiheuttavat suusuojan alla ikäviä reaktioita.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti