tiistai 17. marraskuuta 2020

Tähtitarjoukset 30.11. asti


Pelasta ihosi suusuojan haitoilta

Multivitamin Power Recovery Masque on yksi Dermalogican suosituimpia tuotteita hoitolan asiakkaille. Sen lempinimi on ”ambulanssi tuubissa”, koska se auttaa nopeasti lähes kaikkiin iho-ongelmiin. Nyt suusuojat ovat ihan uusia ongelmien aiheuttajia ja moni ei vielä ole edes huomannut, miten iho reagoi niihin. Iho-ongelma saattaa mennä aika pitkälle, ennen kuin ymmärretään, mistä on kysymys. Mitä pahemmaksi ihon kuivuus tai tulehdus menee, sitä vaikeampaa on saada hoidettua iho takaisin kuntoon. Tässä kohtaa taas saarnaan ennaltaehkäisyn merkityksestä ja multivitamiininaamio on tehokas hoitotuote estämään iho-ongelmien syntymistä. 
Varsinkin atooppinen iho pysyy hyvin kunnossa, kun multivitamiininaamiota käytetään noin kolme kertaa viikossa. Multivitamiininaamio on myös tehohoito hidastamaan ihon vanhenemista sekä vähentämään ohentumista ja herkistymistä. Punoittava couperosaiho pysyy rauhallisena tämän naamion avulla.
Multivitamin Power Recovery Masquen helppous on siinä, että sen voi jättää iholle yöksi. Esimerkiksi saunan jälkeen multivitamiininaamio rauhoittaa punoituksen ja kiristelevän kuivuuden. Pintakuivan ihon tulehtuneet finnit parantuvat puolet nopeammin tämän naamion ansiosta. 
Käsiäkään ei pidä unohtaa, sillä Multivitamin Power Recovery Masque pelastaa myös kädet käsidesin kuivattavalta vaikutukselta. Naamio levitetään runsaana kerroksena käsiin sekä kynsinauhoihin ja sen päälle vedetään puuvilla- tai kertakäyttöhanskat ja annetaan imeytyä yön yli. Moni atoopikko on pelastunut talven kuivuudesta ehjin käsin juuri multivitamiininaamion avulla.


Suomen paras silmänympärysvoide

iS Clinicalin Youth Eye Complex on kauneusbloggareiden valinta parhaaksi silmänympärysvoiteeksi. Se onkin ollut meidän suosituin silmänympärysvoide jo pari vuotta. Youth Eye Complex vaikuttaa monipuolisesti kaikkiin silmänympärysihon ongelmiin. Ensisijaisesti se on ryppyvoide, joka silottaa ja tasoittaa silmänympäryksen juonteita. Samalla se virkistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jotka vaikuttavat silmänympäryksen tummuuteen ja turvotukseen.
Moni etätyössä oleva kertoo silmäpusseistaan, koska työasento on huono ja aineenvaihdunta ei kulje kunnolla. Huono ja riittämätön valaistus rasittaa silmiä ja sekin voi näkyä turvotuksena ja silmäpusseina. Itse olen selvästi huomannut nyt parin vuoden käytön jälkeen, ettei silmänympärys ole enää niin ohut ja herkkä. Ihon vahvistuminen tarkoittaa myös vähäisempää rypistymistä ja siihenhän silmänympärysvoiteella pyritään. 
Muistakaa myös tämä huippuhyvä tarjous ProSkin C-vitamiinikasvohoidosta. Kun teet ajanvarauksen tai ostat lahjakortin marraskuun aikana, voit käyttää hoidon milloin haluat. C-vitamiinikasvohoito on myös hyvä joululahja ihan kaiken ikäisille ja tuo lahjakortti on voimassa 6kk, mutta aikaa voi myös pidentää, jos niin haluaa. 
Loppuvuoden ajanvaraukset kannattaa tehdä tosi sukkelaan, koska yleensä joulun alla on meidän kiireisimmät työpäivät. Joulukuussa on neljä arkipyhää, joten kuukauden työt pitää tehdä neljä päivää lyhyemmässä ajassa. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi20:46

    Hei! Mikä avuksi, kun vasemmassa poskessa on kuiva, karhea kohta. Maskia en ole käyttänyt kuin 2-3 kertaa viikossa, kaupassa käydessä. Kuorin ihoani 2 kertaa viikossa thermafoliantilla ja tarvittaessa microfoliantilla. Tällä hetkellä käytössä päivällä phyto replenish oil+super Rich repair ja yöllä overnight repair serum + super Rich repair. Ennen ei ole koskaan ollut tälläistä vaivaa.. Voiko vaihdevuodet vaikuttaa ihoon tällä tavalla?

    VastaaPoista
  2. Sinulla on kyllä käytössä niin hyvät tuotteet ettei kuivia kohtia pitäisi syntyä. Kyse voi olla rasvaluomesta joita tulee iän mukana. Ne ovat yleensä hiukan tummempia kuin muu iho ja voivat hilseillä tai olla muuten epätasaisen tuntuinen. Yleensä rasvaluomet ovat maksimissaan euron kolikon kokoisia joten, jos läiskä on isompi kyse on jostain muusta.
    Tietysti kyse voi olla myös vaihdevuosien ja koronastressin aiheuttama läiskä joka häipyy itsekseen. Jos siinä on kutinaa niin se kertoo pelkästä ärsyyntyneestä kuivasta läiskästä, koska rasvaluomet eivät kutise.
    Jos haluat voisit laittaa meidän sähköpostiin siitä kuvan niin saisin siitä selvää paremmin. Osoite on info@kauneushoitolainkeri.fi


    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi23:22

      Kiitos nopeasta vastauksesta. Öljyt ei ole ollut vielä pitkään käytössä.. kiva tietää että käyttämäni tuotteet ovat oikeat. Seuraan tilannetta ja laitan kuvan jos tilanne ei rauhoitu..

      Poista