maanantai 2. marraskuuta 2020

Vastauksia ripsien kestotaivutuskysymyksiin

Ripsien kestotaivutus (88€) ja kulmakarvojen laminointi (55€ yht.129€) ovat nyt todella suosittuja. Maskin käyttö tuo tarpeen korostaa silmiä, koska kasvoista ei enää muuta näy. Varaa siis oma aikasi pian, jotta saat itsellesi parhaiten sopivan.


Ripsiä ei tarvitse mitenkään varoa jälkikäteen

Yksi yleisimpiä kysymyksiä on, voiko ripsitaivutusten kanssa saunoa. Vastaus on, että ihan kaikkea mahdollista voi tehdä. Ainoastaan ensimmäinen vuorokausi työn jälkeen pitää varoa vettä. Silmiä ja kulmakarvoja voi kevyesti pyyhkiä kostutetulla vanulla, mutta ei juoksevalla vedellä. Vuorokauden kuluttua voi tehdä aivan mitä tahansa ihan niin kuin muutenkin.
Parhaimmillaan tulos on vasta seuraavana päivänä, kun ylimääräinen väri kulmakarvoista on kulunut pois ja karvat ovat imeneet kaiken niihin laitetun hoitoseerumin. Ripset ovat heti siinä kunnossa, kun ne tulevatkin olemaan. 
Ensimmäisinä päivinä voi olla hiukan outo tunne, kun tuntee esimerkiksi ripsien kärkien osuvan yläluomeen. Itselleni tuli outo tunne siitä, että ihan kuin paino tai kiristys olisi poistunut otsalta. Huomasin vasta siinä, että rypistelen otsaani saadakseni valahtaneet luomet ja ripset pois näkökentän edestä. Nyt, kun ripset ovat kaarevat, näkökenttä vapautui eikä rypistelyä tarvittu. Se oli hyvä tunne, mutta erikoinen ennen kuin ymmärsin, mistä se johtui. 


Ripsien kestotaivutukseen varataan puolitoista tuntia

Tämä työn kesto on herättänyt paljon hämmästystä ja yritän tuoda sen esiin jokaiselle ajanvaraajalle, jottei kukaan sovi muuta vaikka puolen tunnin kuluttua. Pelkissä vaikutusajoissa menee 3 kertaa 10-15 minuuttia ja sitä ei pysty mitenkään nopeuttamaan. Kulmakarvojen laminointi ripsien kestotaivutuksen yhteydessä ei vie lisäaikaa, koska kulmat käsitellään sillä aikaa, kun aineet vaikuttavat ripsissä.
Pelkkään kulmakarvojen laminointiin varaan tunnin, koska siinä on nuo vaikutusajat samat kuin ripsissäkin. 
Tämän puolentoista tunnin aikana ei voi tietenkään käyttää kännykkää, koska silmät pidetään koko ajan kiinni. Toivon todella, että kännykkä jätetään käsilaukkuun tai taskuun ja mielellään äänettömälle. Moni haluaisi vain nopeasti kurkata kuka soittaa, mutta sitäkään ei voi tehdä. En tee tätä kiusallani, vaan avaamalla silmät, jokin aine voi valua niihin ja sitten koko työ joudutaan purkamaan. 
Kaikki kännykän kanssa hosuminen vaikeuttaa työn tekoa ja saattaa pilata sen onnistumisen. Yksittäisten ripsien käsitteleminen on millintarkkaa työtä ja jos asiakas esimerkiksi samalla yrittää kaiuttimen kautta puhua työpuhelua, pää ja silmät eivät pysy paikallaan. 
Koen itseni nalkuttajaksi, kun nostan tämän kännykän käytön aina esiin, mutta joudumme Marin kanssa aina uudestaan ja uudestaan siihen tilanteeseen, ettei asiakas suostuisi eroamaan kännykästään. Tulee ehkä hiukan epämiellyttävä tilanne, jos ensimmäisenä uuden asiakkaan kanssa joudun napakasti perustelemaan, ettei puhelinta pysty mitenkään käyttämään. Helpointa olisi, että asiakas on jo etukäteen tietoinen, ettei voi kännykkää käyttää puoleentoista tuntiin. 
Asiakkaat kysyvät usein myös, voiko heti varata seuraavan ajan kahdeksan viikon päähän vai otammeko varauksia niin pitkälle. Tottakai otamme ja varauksen voi tehdä samalla kertaa. Tästä hetkestä kahdeksan viikon kuluttua on joulun aikaa, mutta olemme kaikki arkipäivät silloinkin työssä. 





Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti