perjantai 6. marraskuuta 2020

Ennalta ehkäise maskin aiheuttamat finnit

Nyt alkaa joka paikassa olla ohjeita suusuojan eli maskin aiheuttamiin iho-ongelmiin, mutta varsinkin iltapäivälehdissä neuvot ovat vähän kyseenalaisia. Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle liian voimakkaat hoitomenetelmät tuovat vain lisää ongelmia.

Dermalogican uutuus Retinol Clearing Oil on tehokas monipuolinen tuote epäpuhtaalle, ärtyneelle ja ikääntyvälle iholle.

Iho tulehtuu helposti

Nopeimmat iho-ongelmat ovat tulleet juuri rasvaiselle iholle ja niille, joilla on muutenkin taipumus finneihin ja tukkeumiin. Lämmin ja kostea ihonpinta maskin alla on varsin otollinen tulehdusten kannalta. Silloin, kun finnireaktio on voimakas, kannattaa hakeutua ihotautilääkärille, mutta hyvin pitkälle pääsee näillä kosmetologin ohjeilla. Suosittelisin ensin kokeilemaan kasvohoitoa ja kosmetologin hoitosuunnitelmaa, koska yleensä lääkäri määrää antibiootteja ja kuurin loputtua tilanne voi olla sama. Kosmetologin hoito ja ihotautilääkärin hoito yhtäaikaa on paras vaihtoehto, koska antibiootin rauhoittama iho on helpompi puhdistaa ja kuurin loputtua rasvoittuminen on saatu laantumaan.
Tärkeintä on aina hyvä puhdistus. Rasvoittuva iho pitää puhdistaa illalla, mutta myös aamuisin, koska muuten yön aikana kertynyt ihotali jää muhimaan koko päiväksi maskin alle. Dermalogican uutuus ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) on saanut paljon kiitosta ja se onkin tehokas, mutta ei kuivattava epäpuhtaan ihon puhdistusmaito. 
Toinen uutuus Dermalogicalta on RETINOL CLEARING OIL (73€) seerumi, joka rauhoittaa talin eritystä ja hajottaa talitulppia sekä tukkeumia. Samalla tämä öljymäinen seerumi rauhoittaa ihoa ja vähentää hilseilyä ja kuivumista. Sen päälle kosteusvoiteeksi sopii esimerkiksi CALM WATER GEL (46€), jonka ohut koostumus on omiaan maskin hautomalle iholle rauhoittamalla punoitusta ja estämällä ihon kuivumista.


Kuorinta kannattaa aina

Finnien ja tukkeutumien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä kuorinta on aina tärkeää. Rasvaista ja paksua ihoa voi kuoria joka aamu Dermalogican DAILY MICROFOLIANTILLA (51€) tai iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSERILLA (52€). Aamulla tehty tehokas ihonhoito ehkäisee eniten päivän aikana tapahtuvaa hautumista ja rasvoittumista.
Tämän aamulla tehdyn kevyen kuorinnan lisäksi suosittelen iltaisin 2-3 kertaa viikossa tehokasta kotikuorintaa. Esimerkiksi Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT (58€) puhdistaa huokoset kuolleesta solukosta ja poistaa tukkivaa hilseilyä. IS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€) on herkällekin iholle sopiva kuorinta, joka toimii hyvinkin tulehtuneella ja punakalla iholla.
Silloin, kun huomaa maskin hankauksen olevan syynä tulehduksiin, kannattaa laittaa suojavoiteeksi Dermalogican BARRIER REPAIR NYT 38€ (45€) tai kevyesti värillinen HYDRABLUR PRIMER (51€). 
Tärkein ja järkevin hoito on käynti kosmetologilla ihonpuhdistuksessa ja meidän yli kolmekymppisille asiakkaille suosittelen monipuolista NANOLIFT -kasvohoitoa (124€). Paras kotihoitotulos tulee aina, kun hoidon aikana voidaan tehdä yksilöllinen kotihoitosuunnitelma. 





Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti