tiistai 24. marraskuuta 2020

Black Friday

Black Friday -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista pe 27.11. – su 29.11. (alennus ei koske Dermalogican joululahjapakkauksia). Ostosten ylittäessä 100€ saat lahjaksi Dermalogican C-Vitamin Duon (arvo 31€), joka sisältää pienet koot BioLumin-C Serumista ja BioLumin-C Eye Serumista.

Perjantaina 27.11. hoitola on auki klo 10.00-18.00 ja olemme Marin kanssa varautuneet ostoksilla kävijöihin. Voit siis poiketa päivän mittaan, kun se sinulle parhaiten sopii. 


Tarjoukset koskevat sekä verkkokauppaa että hoitolaa. Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla BF2020

Meillä on vielä tulossa myyntiin muutamia pieniä joulupakkauksia, jotka ovat esillä hoitolassa pe 27.11. ja ne tulevat myös verkkokauppaan. 

TUOKSUSAIPPUASIENET NYT 2 kpl 25€! Tuoksusaippuasienet ovat todella hyviä lahjatuotteita ja niitä on ilo antaa ystäville sekä sukulaisille. Mummo ja pappakin tulevat iloiselle mielelle, kun suihkutilassa tuoksuu kesäiselle mansikalle tai pehmeälle persikalle. Tiedän tämän varmasti, koska oman perheeni vanhukset ovat suuresti tykästyneet niihin. 

Käsienhoitotuotteita meillä on paljon enemmän kuin aikaisemmin, koska jatkuva peseminen ja käsidesin käyttö kuivattaa käsien ihon, mutta myös kynnet ja kynsinauhat. Kädet ovat myös esillä enemmän kuin ennen, koska joka paikassa pysähdytään hieromaan niihin käsidesiä. Tämän takia meillä on hyvä valikoima LEIGHTON DENNYN hoitotuotteita ja kynsilakkoja, jotka ovatkin jo suosiossa kestävyytensä vuoksi. 

Huomioikaa myös, että PROSKIN C-VITAMIINIKASVOHOITO NYT 62€ (89€) ja kolmen kerran sarja 175€ (267€) on voimassa vain 30.11.-20 saakka! Tämä hoito on loistava joululahjaidea kenelle tahansa ja lahjakortti on voimassa puoli vuotta. 

Nyt kannattaa ostaa kotihoitotuotteita pitkällä tähtäimellä, koska Hämeenlinnan Pimeän kaupan ilta on muuttanut muotoaan. Nimi on nyt Yhden illan juttu ja alustava päivämäärä on vasta maalis-huhtikuun vaihteessa. 

Muistutan myös siitä, että valitsemalla pienyrittäjän myymälän tai verkkokaupan tuet suomalaista työllisyyttä. Pienikin yritys on tärkeä lenkki työllisyydelle, koska jokainen yrittäjä työllistää välillisesti monia muita yrityksiä. 

Meille on turvallista tulla ostoksille, koska harvoin asiakkaita on ruuhkaksi asti ja tilamme ovat sen verran isot, että turvavälit on helppo pitää. 

Tervetuloa! 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti