sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Kuivuuttaan rypistynyt kaula

Olen taas itse hyvä esimerkki laiminlyödystä ihonhoidosta. iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide oli alkusyksystä jonkin aikaa maahantuojalta loppu ja kun oma kaulavoiteeni kotona loppui, en halunnut ohittaa asiakkaita ja ostaa ainoita, mitä hyllyssä oli ja sitten koko kaulavoide unohtui. 

iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX (95€) kiinteyttää, silottaa ja tasoittaa kaulan ihoa uskomattomalla teholla jo muutamassa päivässä.

Rutikuiva kaulan iho

En ole koskaan aikaisemmin kokenut näin voimakkaasti kaulan ihon kuivuutta kuin nyt. iS Clinicalin kaulavoide Neck Perfect Complex on ollut pitkään oma suosikkituotteeni ja sen vaikutushan on hyvin tuntuva ja näkyvä. Nyt se oli pois käytöstä yli pari kuukautta ja samaan aikaan suusuojan alareuna on hangannut kaulaa joka päivä. 
Tätä suusuojan hankausta en heti huomannutkaan, kunnes aloin ihmettelemään, miten kaulani voi olla niin huutavan kuiva. Olemme viimeisen kuukauden verran käyttäneet visiiriä kasvohoitoja tehdessä, mutta sen läpi näkee niin huonosti, että tarkkuutta vaativassa ripsien kestotaivutuksessa on parempi käyttää suusuojaa. Teen jatkuvasti työtä pää alaspäin, joten suusuojan reuna hiertää kaulaa koko ajan. Näin käy kaikille, jotka tekevät samantyyppistä työtä kuin minäkin.
Ottaessani Neck Perfect Complexin uudestaan käyttöön, koin taas kerran sen ihmeellisen vaikutuksen. Jo muutamassa päivässä kuivuus korjaantui ja iho näyttikin heti sileämmältä. Aluksi Neck Perfect Complex hiukan kihelmöi ja kirveleekin tehokkaiden vaikutusaineiden vuoksi, mutta iho tottuu voiteeseen noin viikossa. 


Puhdista ja kuori myös kaulan iho

Muistakaa aina ulottaa ihon puhdistus dekolteelle ja solisluihin asti, jottei ohuelle kaulan iholle jää muhimaan kaikki päivän aikana kertynyt lika. Yleensä kaikki kasvojen hoitoaineet pitää ulottaa kaulalle asti; myös kuorinnat ja naamiot. Dermalogican uusin kuorintanaamio HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) on varsin kätevä myös kaulan ihon hoidossa.
Itse käytän sitä aamusuihkun yhteydessä ja levitän sen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle suihkuun mennessä. Levittäessäni hieron naamiota hiukan, jotta siinä olevat bambupalloset hajoavat ja vapauttavat kuorivaa tehoainetta. Annan naamion olla sen aikaa, kun nopeasti pesen itseni kuorivalla TUOKSUSAIPPUASIENELLÄ  ja vasta viimeiseksi pesen Hydro Masque Exfoliantin pois. Sen vaikutusaika onkin vain viisi minuuttia ja eiköhän se kulu suihkutuksen aikana. Kuorintanaamion jälkeen levitän kaikki hoitoaineet ja kasvoille käyttämäni PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (109€) ja 30ml NYT 139€ (179€) seerumin levitän myös kaulan iholle ja sen päälle vielä Neck Perfect Complex kaulavoiteen. 
Myös iS Clinicalin naamio HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE 50ml/55€ ja 120ml/95€ silottaa sekä kosteuttaa myös kaulaa ja senhän voi jättää koko yöksikin vaikuttamaan. Jos haluaa herätä aamulla sileällä ja raikkaalla iholla, kannattaa jättää Hydra Intensive Cooling Masque yön ajaksi imeytymään. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti