sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Black Friday jatkuu vielä sunnuntain

Nyt olisi viimeinen tilaisuus tämän vuoden puolella hyödyntää -20% alennus kotihoitotuotteista. Näitä tarjouksia kannattaa hyödyntää myös joululahjoiksi. Seuraava ale-kampanja voi mennä maalis-huhtikuulle, kun Hämeenlinnassa on oma kauppatapahtuma.  

Hanki meiltä ihanat ja tarpeelliset joululahjat myös nuorille!

Nuorisolle laatukosmetiikkaa

Pyydän vielä, että lukijat huomioisivat jouluostoksissaan meidät pienet yrittäjät, jotka olemme koronasta kärsineet. Hankin meille kivoja pikkumuistamisia, joita voi antaa ystäville ja työkavereille. Niistä on osa listattuna perjantaisessa postauksessa. Muistakaa myös nämä suositut TUOKSUSAIPPUASIENET NYT 25€ 2 kpl (norm.19€/kpl), jotka ovat olleet jo pitkään asiakkaiden suosikkiostoksia läheisilleenkin. Tuoksusaippuasienissä on nyt myös muutama miesten tuoksu ja hyvin miedot tuoksut Aloe Fresh tai Morning Rain. Tämä saippua on kiva pikkulahja tyttären poikaystävälle tai pojan tyttöystävälle, koska myös nuoret rakastavat näitä saippuoita.
Perjantaina moni kävi ostoksilla sillä ajatuksella, että haluaisi opettaa lapsilleen hyvän ihonhoidon merkityksen. Teini-ikäisille ostettiin Dermalogican CLEAR START -linjan tuotteita, joista eniten menee puhdistusaineita eli FOAMING WASH (19€-20%) puhdistusgeeliä ja ALL OVER TONER hoitosuihketta (19€-20%). Dermalogican CALM WATER GEL (46€-20%) kosteusgeeli tai vesivoide, niin kuin minä sitä sanon, oli monella lahjaostoksena tyttärelle tai pojalle. 
Moni äiti on huolissaan tyttäriensä meikkituotteiden laadusta ja nyt tuota YB:n CC PERFECTING PRIMER (53€-20%) meikki-/meikinpohjustusvoidetta ostettiin heitäkin varten, koska se ei ainakaan kuivata ja tuki ihoa.


Tuotteet kotikasvohoitoon

Nyt jo huolestuttavan moni asiakas kertoo, miten helposti ihonhoito unohtuu etätöissä. Meikkiä ei käytetä, koska ketään ei tavata ja kasvojen pesu sekä kosteutuskin unohtuvat, kun meikkiä ei tarvitse puhdistaa pois. Tiedän, että tämä tulee monia jälkikäteen harmittamaan, koska kohta vuoden verran laiminlyöty iho vanhenee nopeammin. Parin kuukauden heikon hoidon iho olisi kestänyt ilman näkyviä ongelmia, mutta koko korona-ajan kestävää laiminlyöntiä ei helposti korjata jälkikäteen. 
Siksi kannattaakin kokeilla tehokkaampaa kotikasvohoitoa 2-3 kertaa viikossa. Jos ihonhoitoa ei tehdä aamulla ja illalla, sitä voi hiukan paikata tehokkaammalla kotihoidolla muutaman kerran viikossa. iS Clinicalilla on hyvät tuotepakkaukset tätä varten: WARM UP - COOL DOWN FACIAL KIT (129€-20%) sisältää WARMING HONEY CLEANSER kuorivan puhdistuksen sekä HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE kosteuttavan ja virkistävän naamion. Hiukan tehokkaampi hoito saadaan tehtyä SMOOTH AND SOOTHE FACIAL KITin (169€-20%) TRI-ACTIVE EXFOLIANT kuorinnalla ja HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUElla. 
Esimerkiksi saunan jälkeen on helppo tehdä kuorinta, kun iho on lämmin ja pehmeä. Tee ensin kuorinta ja huuhtele se pois huolellisesti ja levitä sitten paksu kerros naamiota. Naamiota laitetaan selvästi näkyvä kerros, joka yleensä imeytyy täysin vartissa ja loppu saa vaikuttaa yön ylitse. 
Dermalogican tuotteilla voi myös tehdä kotikasvohoidon ja se kannattaa aloittaa erittäin tehokkaalla RAPID REVEAL PEEL 3 kpl (24€-20%) kuorinnalla ja käyttää sen jälkeen nyt Tähtitarjouksena olevaa MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEta NYT 45€ (58€). Tämän multivitamiininaamion voi jättää myös yöksi vaikuttamaan ja hoitakaa myös kädet kuntoon tämän naamion avulla. 
Nopein pikatehohoito paikkaamaan laiminlyöntejä on uutuus HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€-20%), joka on naamio sekä kuorinta yhtäaikaa ja vaikutusaika on vain viisi minuuttia. 

Black Friday -20% ALE jatkuu verkkokaupassa sunnuntaihin 29.11. asti koodilla BF2020



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti