keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Varaa aika C-vitamiinikasvohoitoon!

Olen suunnitellut ProSkin C-vitamiinikasvohoidon NYT 62€ (norm.89€) ja kolmen kerran sarja NYT 175€ (norm.267€) hoitamaan ja vähentämään juuri tämän hetken tuomia ihorasitteita. Nyt ei vanhat konstit enää tuo parasta tulosta, vaan kasvohoidonkin pitää muuttua ihon tarpeiden mukaan.

Lahjakortti ProSkin C-vitamiinikasvohoitoon on hyvä vaihtoehto joululahjaksi!

C-vitamiini vähentää iholle haitallisten entsyymien toimintaa

Tämän koronan takia ihmisillä on fyysistä ja psyykkistä stressiä enemmän kuin aikaisemmin. Nekin, jotka eivät tunnista olevansa stressaantuneita, ovat joutuneet muuttamaan elämäntapojaan ja muutos on aina kuormittavaa. Moni on nyt etätöissä, joten jokapäiväiset hyötyliikunnat ovat poissa ja koko päivä istutaan koneella yleensä hyvin huonossa asennossa pöydän ääressä, joka ei ole tarkoitettu työpyödäksi. 
Myös vuodenajan tuoma pimeys tuottaa monelle lisää stressihormoneja ja nämä kaikki yhdessä vaikuttavat ihoon. Nämä sisäsyntyiset asiat lisäävät vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa ja se taas nopeuttaa ihon vanhenemista, veltostumista ja kuivumista. Vapaat happiradikaalit ovat elimistön omia entsyymejä, jotka aiheuttavat muutoksia ihossa iän myötä. 
C-vitamiini on vasta-aine näille vapaille happiradikaaleille ja ProSkin C-vitamiinikasvohoidossa käytetään erittäin tehokasta ultrastabiilia C-vitamiiniseerumia. Kasvohoitoon kuuluu puhdistava kuorinta, c-vitamiinin imeytys mikrovirralla, kasvohieronta, naamio sekä kulmien muotoilu. Hoidossa menee aikaa noin tunnin verran.
Kasvohoidon vaikutusta voi myös pidentää BioLumin-C Serum (78€) seerumilla kotikäytössä sekä BioLumin-C Eye Serum (75€) silmänympärysvoiteella.

Suusuoja rasittaa ihoa

Suusuoja tuo todella paljon iho-ongelmia jopa niille, jotka eivät sellaista yleensä tunnista. Atooppisen ihon kuivuus ja ärsyyntyminen saattaa aiheuttaa jopa vereslihaan asti ulottuvan ihon rikkoutumisen. Rasvoittuvalla iholla finnien ja tulehdusten määrä lisääntyy ja kuiva iho reagoi hilseilyllä ja kutinalla. 
ProSkin C-vitamiinikasvohoito ennalta ehkäisee näitä ongelmia ja hoito räätälöidään jokaiselle ihotyypille ongelmia poistamaan. Samalla asiakas saa kotihoito-ohjeet, joiden avulla iho pysyy paremmassa kunnossa.
Näyttää siltä, ettei tämän vuoden puolella päästä irti maskin käytöstä tai etätöistä, joten kolmen hoitokerran sarja on omiaan tässä tilanteessa. Nuo kolme hoitokertaa kannattaa tehdä 2-3 viikon välein ja panostaa myös kotihoitoon. 
Huomioikaa myös, että joulu on tuota pikaa ja lahjakortti ProSkin C-vitamiinikasvohoitoon on hyvä vaihtoehto joululahjaksi. Lahjan voi ostaa myös itselleen ja käyttää vaikka kevättalven pakkasilla, jos niitä pakkasia tulee. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti