sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Väriä elämään!

Marraskuun pimeys on saapunut ja ihokin alkaa helposti näyttämään nuutuneelta. Eikä ole tietoakaan pääsystä etelän aurinkoon, joten väriä ja elävyyttä kasvoihin pitää saada muilla keinoilla. Toisaalta iho säästyy auringon vanhentavalta vaikutukselta.

Youngblood-uutuus MEET YOUR MATCH KIT FAIR -pakkauksella (40€) voit kokeilla useampaa mineraalimeikkisävyä ja löytää mieleisesi.

Kasvohoidolla heleä iho

Tarjouksessa oleva ProSkin C-vitamiinikasvohoito NYT 62€ (89€) ja kolmen kerran sarja 175€ (267€) on vaikutukseltaan ihon väriä kirkastava ja tasoittava. Järkevintä on aloittaa ihon heleyttäminen kasvohoidolla ja sitten jatkaa tulosta kotihoidolla. Kuivuudesta johtuva kuollut solukko on syy ihon harmauteen ja epätasaiseen väriin. C-vitamiinikasvohoidon jälkeen kuollut solukko pysyy kurissa esimerkiksi käyttämällä Dermalogican uutta HYDRO MASQUE EXFOLIANTia (59€), joka on kuorinta sekä kosteusnaamio samalla kertaa. Se sopii kaikille ihotyypeille noin 2-4 kertaa viikossa käytettynä. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM (78€) auttaa myös kirkastamaan ihon väriä ja se ehkäisee tehokkaasti ihon vanhenemista. 
Laadukas meikkivoide on aina varma tapa saada kasvoille hyvä väri ja Youngbloodilla on pari kivaa uutuutta. CC PERFECTING PRIMER (53€) on satiinimaisen silottava ohut meikinpohjustusaine, jota voi käyttää myös meikkivoiteena. Värisävyjä on kaksi: tummempi Tan ja vaalealle suomalaiselle iholle sopiva Bare. Se on hyvä vaihtoehto SKINPERFECT PRIMERille sk30 (49€) ja varsinkin niille, jotka haluavat täysin mattapintaisen ihon.
Toinen kaivattu uutuus on YB MEET YOUR MATCH KIT FAIR (40€), joka on kokeilupakkaus mineraalimeikkisävyistä. Pakkauksessa on neljä jauhemaista mineraalimeikkiä sävyissä Pearl, Ivory, Cool Beige ja Neutral sekä kiinnityspuuteri Light. Jokainen pikkupurkki riittää noin viikon käyttöön, joten siinä ehtii mieleisin väri löytyä. Muistakaa myös, että meillä on Outletissa laadukas, mutta huippuedullinen KABUKI-SIVELLIN NYT 25€ (norm.52€) ja se onkin paras mahdollinen meikkisuti mineraalimeikin levittämiseen. 


Säihkettä silmiin

Nyt meikin käyttö rajoittuu paljolti silmiin, koska suusuojat ovat kaikilla käytössä. Moni haluaakin vahvuutta silmämeikkiin, jotta edes jotain kasvoista erottuisi. Todella suosittu keino on RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (88€) ja KULMAKARVOJEN LAMINOINTI (55€) ja yhteensä NYT 129€! Se tuo näyttävyyttä silmiin ilmankin silmämeikkiä eli on erittäin helppo kaunistus. Tässä kohtaa on pakko varoittaa, että olkaa tarkkana, kuka teille nämä kestotaivutukset tekee. Niistä on tullut uusi harmaan talouden kohde ja moni tekijä tilaa Kiinasta älyttömän halpoja aineita, joista kukaan ei tiedä, mitä ne sisältävät. Meillä on käytössä ranskalaisen YumiLashesin laadukkaat ja taatusti turvalliset aineet. Ripsien kestotaivutus ei onnistu ihan tuosta vaan keneltä tahansa, vaan se on erittäin vaativaa ja tarkkaa työtä. Missään muussa meidän työssä ei käden ja silmän koordinaatio joudu näin kovalle koetukselle. Itseäni kauhistuttaisi päästää silmieni lähelle ronkkimaan joku, jolla ei ole kokemusta käden tarkkuudesta. 
Silmiin saa helposti näyttävyyttä myös XTREMEN luomivärikynillä ja silmänrajauskynillä (35€). Helpoin yhdistelmä on levittää koko luomelle luomivärikynän sävy Rose ja rajata silmät leveästi upealla vihreällä Golden Olive rajauskynällä. Itse laitan tähän vielä mustan tussirajauksen (42€) ripsirajaan ja tätä vihreää kynää kajalin tavoin silmän sisäpuolelle. 
Olen itse hyvin herkkä ja kuivasilmäinen, mutta tuo kajalin tapaan tehty rajaus ei yhtään ärsytä silmiäni. Tätä samaa systeemiä voi käyttää kaikilla Xtremen sävyillä ja esimerkiksi kultapigmenttisellä ruskealla Cocnag sävyllä tai sinisellä Midnight Bluella saa hienosti näyttävyyttä silmiin. Nämä Xtremen luomivärikynät ja silmänrajauskynät ovat parhaita, mitä olen koskaan kokeillut. Nykyisin emme juurikaan myy muita luomivärejä kuin näitä ja asiakkaat käyvät aina ostamassa uuden vanhan loputtua.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti