perjantai 27. marraskuuta 2020

Joululahjat Black Friday kampanjasta

Tänään alkoi Black Friday tarjoukset verkkokaupassa koodilla BF2020  ja meillä hoitolassa. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -20% paitsi Dermalogican joululahjapakkaukset, joissa on jo reilu alennus sekä outlet -tuotteet. 

Palvelemme teitä Black Fridayna 27.11. hoitolassa kello 10-18 ja verkkokaupassa -20% alennus on sunnuntaihin 29.11. asti koodilla BF2020


Pikkujoululahjoja

Meillä on nyt monenlaista pikkupakettia joululahjaksi tai omaksi iloksi. Nämä eivät ole verkkokaupassa, mutta jos haluatte niitä verkko-ostosten mukana, niin laittakaa se lisätietoihin tai sähköpostiviestinä meille. Laitamme niistä erikseen laskun sähköpostiin. Näitä pakkauksia on rajattu erä enkä uskalla luvata, että niitä saadaan lisää. Olin itsekin hämmästynyt, kun nämä tuotteet tulivat tukkuun alkuviikosta ja heti seuraavana päivänä jotain ehti loppumaan. 

  • JALKAKYLPYLIUOS 100ml ja PIPARIN TUOKSUINEN JALKAVOIDE 50ml YHT.17€
  • NILKKASUKAT ja PIPARIN TUOKSUINEN JALKAVOIDE 50ml YHT. 15€ (nilkkasukat ovat mustat ja niitä on kahta kokoa 36-39 ja 41-44)
  • HUULIRASVA ja KÄSIVOIDE 50ml YHT. 15€
  • SHAMPOO 90ml JA HIUSTENHOITOAINE 90ml YHT.14€
  • ILOISET VARPAAT JALKAKYLPYSUOLA 150ml JA KOVETTUMAVOIDE 60ml YHT. 25€
  • MINTUN TUOKSUISET JALKAKYLPY/SUIHKUVAAHTO 180ml  JA JALKAVOIDE 180ml YHT.15€

Huomioikaa, että uutuustuotteistakin on tämä -20% alennus eli Dermalogican HYDRO MASQUE EXFOLIANT 59€-20% kuorintanaamio kaikille ihotyypeille, jonka vaikutusaika on vain viisi minuuttia. Toinen Dermalogican uutuus on RETINOL CLEARING OIL 73€-20% ja tämä seerumi on tarkoitettu ikääntyvälle epäpuhtaalle iholle.  Seerumi ehkäisee finnien ja mustapäiden syntyä, poistaa tulehduksia sekä palauttaa kimmoisuutta. Kannattaa muistaa, että itse ei pidä mustapäitä puristella, koska tulos on kahta pahempi näppylä. Yli nelikymppisenä puristelu on vielä turmiollisempaa, koska iho parantuu hitaammin ja saa myös helpommin pigmenttiläiskiä. Ennalta ehkäise mieluummin näpyt tällä uudella seerumilla. iS Clinicalin uutuus on vartaloseerumi YOUTH BODY SERUM 148€-20% ja pikkukoko 15ml 35€-20%. Tämä on aivan ainutlaatuinen tuote vartalon hoitoon ja mitään vastaavaa ei ole aikaisemmin ollut. Ohut nestemäinen seerumi imeytyy hetkessä ja vaikuttaa selluliittia ja rasvakudosta hajottavasti ja silottaa sekä kosteuttaa veltostunutta vartalon ihoa. Tämä tuote on kyllä vienyt sydämeni. Olen aina ollut laiska käyttämään vartalovoiteita, mutta tämä on niin helppo levittää suoraan suihkepullosta, että se tulee käytettyä. Sitten parin päivän käytön jälkeen, kun näkee ja tuntee tulokset, motivaatio vain kasvaa.

Mainitsen vielä nämä TUOKSUSAIPPUASIENET 2 kpl NYT 25€ (norm.19€/kpl). Onneksi saamme lisää perjantaina aamupäivällä näitä tuoksusaippuasieniä, koska niitä on haettu lahjoiksi pitkin viikkoa. Ne ovat tosi kiva lahja ystäville ja sukulaisille. Pitää vaan toivoa, että Postin ja Matkahuollon logistiikka toimii kunnolla. Jo eilen torstaina Posti oli todella paljon myöhässä. Paketti mikä normaalisti tulee klo 11 tuotiin vasta kello 16.00. Pahoin pelkään, että koko loppuvuoden saan valitella Postin toimintaa, koska verkkokauppaliikenne on lisääntynyt huimasti.

Tervetuloa ostoksille!

Palvelemme teitä Black Fridayna 27.11. hoitolassa kello 10-18 ja verkkokaupassa -20% alennus on sunnuntaihin 29.11. asti koodilla BF2020



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti