perjantai 13. marraskuuta 2020

Helppo kasvohoito kotona

iS Clinicalin loppuvuoden tarjouspakkaukset ovat tarkoitettu ihon tehohoitoon kotona. Pakkaus Warm Up-Cool Down Kit NYT 129€ (147€) sisältää Warming Honey Cleanser kuorivan puhdistusgeelin ja Hydra-Intensive Cooling Masque naamion. Toinen pakkaus on Smooth and Soothe Kit NYT 169€ (214€), joka sisältää Tri-Active Exfoliating Masque kuorintavoiteen ja Hydra-Intensive Cooling Masque naamion. Näitä pakkauksia on saatavilla vain pieni erä, joten ole nopea!

iS Clinicalin kasvohoitopakkauksilla teet ihmeitä ihollesi kotona. Huom. rajoitettu erä!

Huolehdi ihostasi myös kotioloissa

Nyt ei pidä antaa periksi koronan aiheuttamille muutoksille ja lösähtää täysin kotioloissa. Ei ole kivaa itselle eikä perheellekään, jos ennen huoliteltu nainen laiminlyö itsensä täysin. Ymmärrän hyvin, että on helppo jättää aamupesut ja voiteet väliin, kun seurustelee vaan tietokoneen kanssa. Se kuitenkin kostautuu ihon vanhenemisoireiden nopeutumisena. Hyvällä kotihoidolla pystytään hidastamaan ihon rypistymistä ja ohentumista erittäin paljon, eikä kukaan halua näyttää viisikymppisenä kuusikymppiseltä. 
Kokeilkaapaa aloittaa aamurutiinit näillä iS Clinicalin kasvohoitotuotteilla. Hyvin ohut ja herkkä couperosaiho kuoritaan pesemällä kasvot Warming Honey Cleanserilla ja sitten levitetään kosteuttava ja viilentävä Hydra Intensive Cooling Masque, joka saa vaikuttaa vaikka lopun päivän. Moni asiakas on kertonut, miten kivasti tämä Cooling Masque herättää, kun sen laittaa aamuisin. Sen viilentävä vaikutus todella piristää pimeässä marraskuun aamussa mukavasti. Kotiin jäädessä sitä ei tarvitse edes pestä pois, vaan se saa imeytyä itsekseen koko päivän. Tätä hoitoa voi tehdä joka toinen aamu. 
Tietysti tehokkainta olisi aloittaa kotikasvohoito heti kosmetologin tekemän kasvohoidon jälkeen, jolloin hoitoaineet pääsisivät vaikuttamaan vielä paremmin. Nämä iS Clinicalin tuotteet riittävät todella pitkään ja niistä saa vähintään 40 kotikasvohoitoa, joten yhtä kertaa kohden hinta ei ole paha.

Stressi rasvoittaa ihoa

Aika monen iholla elämänmuutosten tuoma alitajuinen stressi näkyy ihon rasvoittumisena ja elottomana ihon värinä. Tähän auttaa hyvin iS Clinicalin toisen tarjouspakkauksen tuotteet. Tämänkin voi tehdä aamuisin ja käytä ensin Tri-Active Exfoliating kuorinta. Tämä kuorinta on myös hellävarainen, mutta kuorii tehokkaammin ja syvemmältä kuin Warming Honey Cleanser.
Tri-Active Exfoliating Masque saa vaikuttaa iholla viitisen minuuttia ja sitten se huuhdellaan pois. Tämän jälkeen levitetään tuo sama Hydra Intensive Cooling Masque. Tri-Active Exfoliating kuorinta on tehokas, mutta sekin käy couperosa iholle eikä se kirvellä tai kihelmöi iholla. Naamion viilentävä vaikutus poistaa tulehtuneiden finnien turvotusta ja nopeuttaa niiden parantumista. Hyvin puhdistetulle iholle ei synny niin helposti finnejä ja tämänkin kuorinta/naamio -yhdistelmän voi tehdä joka toinen päivä.
Otin myös verkkokauppaan myyntiin Dermatuden HAND GEL 9€ käsidesin, joka ei kuivata käsiä. Tämä on suorastaan pelastus niille, joiden kädet rohtuvat rikki jatkuvasta pesusta ja käsidesien käytöstä. Esimerkiksi atooppisille lapsille tämä on helpotus, koska etenkin rikkoutuneella iholla kaikki kirvelee. Eteeriset öljyt hoitavat ihoa ja estävät sen kuivumista, mutta itse desinfiointi on tehokas 70% alkoholiliuos. Tuubi on 50 ml eli juuri sopivan kokoinen käsilaukkuun ja reppuun. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

1 kommentti:

  1. Nyt oli kyllä hyvä palopuhe. Täällä Kotkassa olen kyllä lösähtänyt koronan johdosta täysin ja kasvohoito on jäänyt heikolle tolalle. Olen etenkin aamuisin pesut jättänyt ajoittain väliin kun on helppo ollut siirtyä töihin koneelle kotona ilman valmistautumista. Kiitos tästä tuotevinkistä. Yhden apteekin tiedän läheltä, mistä voisin käydä kysymässä jos näitä tuotteita heillä olisi tarjolla.

    VastaaPoista