maanantai 23. marraskuuta 2020

Joululahjavinkkejä!

Joulu on taas tulossa ja yritämme kiireisesti saada hoitolaa joulukuosiin. Perjantai 27.11. on Black Friday ja me toivomme silloin asiakasryntäystä. Rakastan kaikkea joulutilpehööriä, jota meille on vuosien varrella kyllä kerääntynytkin, mutta aina niiden esille ottaminen tuo iloisen mielen.

Yllätä läheisesi Dermalogican ihanilla joulupakkauksilla!

Tarpeellisia joululahjoja

Toivon todella, että asiakkaat nyt muistaisivat kotimaiset yrittäjät jouluostoksia tehdessään. Korona on kurittanut yrittäjiä sen verran, että kunnon joulumyynti toisi taas uskoa tulevaan. Itse olen hyvä sietämään stressiä sekä epävarmuutta ja olen koko ajan valmis kehittämään uutta. Kuitenkin jonkinlainen taisteluväsymys alkaa itsellenikin tulla ja mielessä pyörii pahimmat vaihtoehdot. Onneksi meidän asiakkaat ovat entisellään, mutta liikevaihto on ollut sen verran epätasaista, että hyvä joulumyynti toisi helpotusta stressiin hyvinkin paljon. 
Dermalogica esitteli heidän perinteiset joulupakkaukset jo viime viikolla ja ne ovat nyt meidänkin verkkokaupassa myynnissä ja Black Fridayn jälkeen myös hoitolassa. Dermalogican tämän vuoden joulupakkaukset ovat kalifornialaistaiteilijan suunnittelemat paperitaideluomukset, joten jo itse pakkaus on elämys.

YOUR BRIGHTEST GLOW YET NYT 113€ (154€): BioLumin C-Serum 30ml ja BioLumin C-Eye Serum 15ml. Tämä C-vitamiinipakkaus sopii aivan kaikille ja nämät tuotteet ovat normaalikokoisia, joten ne riittävät parin kuukauden käyttöön. Tämä pakkaus kannattaa ostaa itsellekin, koska alennus on tuntuva ja C-vitamiini on monella tapaa ihon toimintoja parantava.
CLEANSE + GLOW TO GO NYT 33€ (39€) sisältää matkakokoiset Precleanse 30ml alkupuhdistusöljy, Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeeli ja Daily Microfoliant 13g jauhekuorinta. Tämä yhdistelmä tekee ihon puhdistamisesta täydellisen hoitokokonaisuuden. Pelkästään siirtymällä oikeisiin puhdistustuotteisiin saadaan huomattava parannus iholle. Tuotteet riittävät 4-6 viikkoa jokapäiväisessä käytössä ja tuotteet ovat kiva joululahja ystävälle, joka pääsee niillä kokemaan Dermalogican tuotteiden tehon. Tämä pakkaus sopii myös nuorille ja Precleanse poistaa hellävaraisesti vahvimmankin meikin kuivattamatta. Itselle nämä tuotteet on kiva matkapakkaus, sitten kun taas pääsemme matkailemaan.
OUR BEST + BRIGHTEST NYT 71€ (84€) sisältää Skin Smoothing Cream 50ml hoitovoiteen, Daily Microfoliant 13g kuorintajauheen sekä BioLumin C-Serum 10ml c-vitamiiniseerumin. Tuo hoitovoide on normaalikokoinen ja kuorinta sekä seerumi ovat erikoiskokoja, jotka riittävät noin kuukauden käyttöön. Tämäkin tuotepaketti on hyvä tehohoito kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. 
YOUR SUPER RICH REVEAL NYT 89€ (103€) on tehohoito vanhenemista vastaan ja pakkauksessa on Super Rich Repair hoitovoide normaalikokoisena ja 3kpl Rapid Reveal Peel kuorinta-ampulleja. Näillä tuotteilla saa ihon kirkastumaan ja kosteustasapainon palautumaan. Kuori ampullilla iho kerran viikossa ja käytä Super Rich Repair voidetta yöksi tai hyvin kuivalle iholle yöksi ja päiväksi. Huomaa, että yksinään Super Rich Repair maksaa 93€, joten ennemmin kannattaa ostaa koko tämä pakkaus! 
YOUR BEST CLEANSE + GLOW NYT 99€ (134€) sisältää normaalikokoiset Precleanse alkupuhdistusöljyn, Special Cleansing Gel puhdistusgeelin ja Daily Microfoliant jauhekuorinnan. Eli samat tuotteet kuin Cleanse + Glow to go -pakkauksessa, mutta nämä on normaalikokoisia. Itse pitäisin tätä loistavana joululahjana alle kolmekymppiselle tyttärelle, joka itse ei ehkä ostaisi näin hyvälaatuisia tuotteita. 

Meillä on myös paljon muita joululahjoiksi sopivia pikkupaketteja. Yritän kerätä kohtuullisen hintaisia tuotepaketteja, joilla voisi muistaa ystävää tai työkaveria. Nuo Dermalogican pakkaukset ovat sen hintaisia, etteivät suomalaiset useinkaan osta ystävilleen sellaisia. Niitä hankitaan puolisolle, äidille tai tyttärelle, mutta ehkä jenkeillä on toinen käsitys. Siksi rakennankin meille sopivia tuotepaketteja, joilla voi ilahduttaa läheisiä tai itseään. 
TUOKSUSAIPPUASIENET NYT 2kpl vain 25€ ovat taatusti joulun suosikkilahjoja, koska niitä on mennyt pitkin kesääkin tuliaisiksi ja muistiaisiksi. Nämä Tuoksusaippuasienet tuottavat niin suurta mielihyvää, että niitä mielellään antaa muillekin. Koen itse, että koko aamu kirkastuu, kun käytän aamupesulla mansikan tai piparmintun tuoksuista saippuasientä. Saippua on geelimäistä, eikä se kuivata ihoa ja sillä on helppo sekä nopea pestä. 

YOUNGBLOOD MEET YOUR MATCH KIT FAIR 40€ on todella kaivattu kokeilupakkaus YB:n suosituista jauhemaisista mineraalimeikeistä. Pakkauksessa on neljä Natural Mineral Foundation -pikkupakkausta sävyinä Pearl, Ivory, Cool Beige ja Neutral sekä kiinnityspuuteri sävynään Light. Nuo pikkupurkit ovat sen kokoisia, että niistä saa noin viikon verran tehtyä meikin eli kokeilupakkauskin riittää vähintään kuukauden. Tuotteet on pakattu todella upeaan tukevaan mustaan pahvilaatikkoon, jota voi myöhemmin käyttää vaikka korurasiana. 

Tervetuloa jouluostoksille!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:16

    Tuleeko perjantaina -20% kaikista tuotteista tyyppistä kampanjaa? Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sellainen on tulossa. Vanhaan tapaan perjantaina hoitolassa ja verkkokaupassa sunnuntaihin asti. Huomisessa blogipostauksessa kerron siitä lisää.
      Nämä joululahjapakkaukset eivät kuulu alennuksen piiriin, mutta muistakin tuotteista saa koottua kivoja lahjapaketteja. Tämä alennuspäivä kannattaa nyt huomioida hyvin, koska näillä näkymin seuraava Pimeän Kaupan Illan tyyppinen tapahtuma Hämeenlinnassa on vasta maalis-huhtikuun vaihteessa. Yleensähän se on ollut jo helmikuussa.
      Tervetuloa ostoksille!

      Inkeri

      Poista