torstai 12. marraskuuta 2020

ProSkin C-vitamiinikasvohoito pelastaa ihon koronan aiheuttamilta ongelmilta!

ProSkin C-vitamiinikasvohoidon olen suunnitellut ihon tarpeisiin juuri tässä tilanteessa. Eihän korona itsessään aiheuta iho-ongelmia, vaan välillisesti. Suusuojat hankaavat, kuivattavat sekä tulehduttavat ihoa ja myös stressi tuo monenlaisia iho-oireita.

ProSkin C-vitamiinikasvohoito NYT 62€ (89€) ja kolmen hoidon sarja 175€ (267€)

Iho oireilee epämääräisesti

Tällä hetkellä moni asiakas kertoo ihonsa olevan huonommassa kunnossa kuin kesällä, mutta oireet ovat epämääräisiä. Tuntuu, että iholla on vähän kaikkea eli kuivuutta, punoitusta, näppyjä, hilseilyä ja kaikkea näiden väliltä. 
Ihon oireillessa näin moninaisesti kannattaa tulla kasvohoitoon, jotta voimme selvittää syyt reagointiin ja neuvoa oikeat ihonhoitotuotteet. Erittäin tärkeää on, että iholla on hyvät kotihoitotuotteet, jotka rauhoittavat ihon tilannetta. Parhaiten kotihoidon pystyy suunnittelemaan, kun näkee ihon kasvohoidon yhteydessä.
ProSkin C-vitamiinikasvohoito NYT 62€ (89€) ja kolmen hoidon sarja 175€ (267€) on kasvohoito, joka tasapainottaa ihon toimintaa, kirkastaa ihon väriä ja vähentää vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Hoitoon kuuluu kevyt kuorinta, c-vitamiiniseerumin imeytys, kasvohieronta ja naamio sekä kulmakarvojen muotoilu.


C-vitamiinikasvohoito rentouttaa ja rauhoittaa

Tämä poikkeustilanne stressaa ihmisiä ja moni asiakas sanoo olevansa jo tosi kyllästynyt etätöihin. Päivästä puuttuu hyötyliikunta, kun ei tarvitse tehdä työmatkoja ja työasennot ovat huonot ilman kunnollisia työtiloja. 
Tämä vähäinen liikunta hidastaa aineenvaihduntaa ja turvotukset alkavat kertyä. Ensimmäiseksi silmien alle tulevat selkeät silmäpussit ja kasvot turpoavat lievästi muutenkin. ProSkin C-vitamiinikasvohoito poistaa turvotusta sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen iho näyttää sileämmältä ja napakammalta. Tämä C-vitamiinihoito myös normalisoi rasvoittumista, vähentää kuivuutta ja kirkastaa ihon väriä. 
ProSkin C-vitamiinikasvohoitoon kuuluva kasvohieronta on erittäin rentouttava ja stressiä helpottava. Tuo kolmen kerran hoitosarja (175€) on mielenterveydenkin kannalta hyvä satsaus itseensä, koska pysähtyminen ja rentoutuminen rauhoittavat olotilaa kokonaisvaltaisesti. 
Tämä kasvohoitotarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka ja siihen mennessä hoito pitää varata tai ostaa lahjakortti itselle tai vaikka joululahjaksi! Hoidon voi kyllä tehdä vaikka ensi vuoden puolella, jos niin haluaa. Tuo kolmen hoitokerran sarja on parasta tehdä 2-3 viikon välein, jottei edellisen hoidon vaikutus ehdi haihtua. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

1 kommentti:

  1. Itselläkin on erinäisiä iho-ongelmia. Olen huomannut, että varsinkin stressi sekä liikunnan jäädessä vähemmälle iho alkaa heti punoittaa ja tulee näppyjä. Tänä korona-aikana on tullut lähinnä vietettyä aikaa kotona täällä Kotkassa ja ihonhoito on jäänyt hieman taka-alalle. Jonkunlainen kasvohoito olisi ihana.

    VastaaPoista