lauantai 28. marraskuuta 2020

Korona-ajan Black Friday

Voin sanoa, että olen todella helpottunut, kun Black Friday tapahtuma hoitolassa sujui aivan kuin aina ennenkin. Asiakkaita riitti pitkin päivää ja ymmärsin, että Goodmanissa ja Tavastilassakin ostoksilla olevia oli ihan mukavasti.

Black Friday -20% ALEn lisäksi muista myös hyvät Tähtitarjouksemme, jotka ovat voimassa maanantaihin 30.11. asti!

Youth Body Serum teki vaikutuksen

Mitään kovin radikaaleja muutoksia ei asiakkaiden ostoksissa tapahtunut, mutta se hiukan hämmästytti miten paljon iS Clinicalin uusi YOUTH BODY SERUM 200ml (148€-20%) herätti kiinnostusta. Kyseessähän on tuote, joka on ollut kuukauden verran Suomen myynnissä, mutta jo tässä ajassa se oli tullut hyvin asiakkaiden tietoisuuteen. 
Se loppui meiltä jo alkuiltapäivästä, kun en ollut varautunut tarpeeksi suureen erään. Onneksi sitä on tulossa lisää heti alkuviikosta. Tietysti tämän vartalovoiteen nestemäinen koostumus ja uskomaton tehovoima tekee siitä suositun. En ole aikaisemmin tavannut vartalovoidetta, joka vaan sumutetaan iholle ja imeytyy hetkessä. 
Suosituimman ostoksen paikasta kisailemassa oli kaksi Dermalogican tuotetta eli INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€-20%) ja BIOLUMIN-C SERUM (78€-20%). Moni oli kesällä ostanut tämän BioLumin C-vitamiiniseerumin ja halusi sitä nyt lisää. iS Clinicalilta suosituin oli PRO-HEAL SERUM (109€-20%) ja Tähtitarjouksena oleva YOUTH EYE COMPLEX NYT 93€ (119€). 

Joululahjaostoksia

Selvästi asiakkaat olivat jo joululahjaostoksilla ja esimerkiksi TUOKSUSAIPPUASIENET 2kpl 25€ (norm.19€/kpl) olivat suosittuja. Onneksi ne eivät sentään loppuneet, mutta vähiin kävivät ja niitäkin tulee meille vielä lisää. 
Erilaiset pikkupaketit jalkavoiteista, käsivoiteista ja shampoista olivat myös mieleisiä ja niistä muutama laatu jo loppuikin. Valitettavasti niistä en uskalla luvata uutta erää, koska ne voivat olla jo tukustakin loppu. Dermalogican kuivaöljy vartalolle PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€-20%) oli myös joululahjaksi menevä tuote ja siitähän saa nyt söpön pikkupullonkin 30ml 25€. 
Yrittäjänä olen tyytyväinen, ettei korona näkynyt perjantain tapahtumassa, koska se olisi ollut meille paha takaisku. Vielä toivon, että verkkokauppaostokset toimisivat hyvin, koska -20% alennushan on verkkokaupassa vielä sunnuntai-iltaan asti koodilla BF2020. Yrittäjän elämä on nyt niin epävarmaa, ettei voi mitään suunnitella kuin muutaman päivän eteenpäin. Onneksi itselläni on hyvä stressin sietokyky enkä koe kärsineeni kohtuuttomasti talouselämän muutoksista. Kuitenkin tiedän monen tutun olevan kestokykynsä äärirajoilla ja siksi toivonkin, että kuluttajat huomioisivat pienyrittäjät joululahjaostoksia tehdessään. Itseään voi piristää uudella meikkituotteella, kivalla puserolla tai sisustaa kotiaan kynttilöillä. 
Katsokaa meidän verkkokaupasta rauhassa löytyisikö sieltä myös joululahjat ja nythän on vielä hyvin aikaa niitä postitellakin. Siihenkin pitää varautua, ettei posti ja matkahuolto pysty toimimaan odotetusti, vaan tavarat ruuhkautuvat. Tällä viikolla koko meidän pakettiliikenne oli jo vuorokauden myöhässä. Yritän nyt itse hoitaa tilauksiamme niin, etteivät nuo viiveet tulisi kovin kalliiksi meille. Hidastunut logistiikka tuo paineita varaston kiertonopeuteen ja sen hidastuminen aina maksaa yrittäjälle. Tässä ajassa ei olisi enää varaa ylimääräisiin menoeriin. 
Uskon täysin, että kaikesta selvitään ja pyrin itse Marin kanssa hoitamaan meidän asiakaspalvelun mahdollisimman hyvin. 

Black Friday -20% ALE jatkuu verkkokaupassa sunnuntaihin 29.11. asti koodilla BF2020



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti