keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Ei enää vettä ja saippuaa!

Edelleen suomalaiset naiset käyttävät kasvojensa pesuun vettä ja saippuaa aiheuttaen tällä ihon kuivumisen, couperosan ja ennenaikaisen vanhenemisen. Moni poistaa meikinkin saippualla ja jotkut eivät käytä edes meikin alla kosteusvoidetta.


Ajan puute estää hoitamisen

Monesti asiakkaat, jotka eivät hoida ihoaan millään tavalla, tulevat kasvohoitoon lahjakortilla. Yleensähän, jos asiakas itse päättää kasvohoitoon tulosta, hän on innostunut ihon hoidosta. En koskaan paheksu kenenkään ihonhoitoa, vaan minun velvollisuuteni on vain neuvoa parempi tapa. Ellei asiakas ole yhtään kiinnostunut itsensä hoitamisesta, on erittäin vaikeaa motivoida häntä luopumaan vedestä ja saippuasta.
Monella vasta kirvely ja kutina motivoivat muuttamaan ihonhoitotapoja. Siihen en usko, etteikö ihmisellä olisi aikaa ihonhoitoon, koska pesu vie saman ajan tehdään se saippualla tai puhdistusmaidolla. Uskon myös siihen, että ihmisellä on aikaa kaikkeen siihen, mitä haluaa.
Helpoin muutos on jättää saippua pois ja ottaa käyttöön puhdistustuote, joka ei kuivata. Esimerkiksi atooppinen iho parantui olennaisesti, kun asiakas siirtyi Dermalogican PRECLEANSE BALMiin (46€). Se on helppo käyttää suihkun yhteydessä ja samalla iho hyötyy sen hyvälaatuisista öljymäisistä raaka-aineista. 
Precleanse Balm poistaa myös silmämeikin ja vahvankin meikkivoiteen, mitä saippua ei tee. Joskus näkee saippuan käyttäjillä huokosten suulla punertavaa talia, joka on värjääntynyt meikkivoiteesta tai poskipunasta, koska niitä ei ole kunnolla pesty pois.

Hoitovoide on välttämätön

Hoitovoide eli kosteusvoide on aivan välttämätön etenkin, jos käyttää meikkiä. Valitettavan moni pelkää, että hoitovoide rasvoittaa ihoa tai aiheuttaa meikin kiiltämistä päivän mittaan. Välillä on aivan uskomatonta, että kuusikymppinen nainen, joka on vahvasti meikannut koko ikänsä, ei ymmärrä kosteusvoiteen merkitystä. Ihmisellä saattaa olla viimeisen päälle kalliit muotivaatteet, tekokynnet ja ripsipidennykset, mutta ihoa ei hoideta millään tavalla 
Usein huomaan lapsuudenkodin vaikutukset hoitokäyttäytymiseen. Vanhemmat ovat suhtautuneet jyrkän kielteisesti kaikkeen mielihyvää tuottavaan ja itsestään huolehtimiseen. Yleensä äiti on laiminlyönyt itsensä ja isä on halveksinut ja ilkeillyt kaikesta naisellisesta ja kauniista. Meikkiä käytetään ehkä uhmasta, mutta voiteet koetaan jo ylellisyytenä. 
Voisi sanoa, että meidän ”perusvoide” on INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€) ja se käy kaikenikäisille ja lähes kaikille ihotyypeille. On jo työvoitto, jos saan asiakkaan motivoitua käyttämään puhdistusainetta ja hoitovoidetta, mutta aika harvoin he innostuvat vielä useammista tuotteista.
Mielestäni on suuri sääli, jos ihminen kieltää itseltään kaiken hoidon niin tyystin, että iho sairastuu. Kuivuus, kiristys ja kutina eivät ole normaaleja tuntemuksia, vaan kertovat huonovointisesta ihosta.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti