lauantai 14. marraskuuta 2020

ProSkin C- vitamiinikasvohoidon tuloksia

Meillä on vielä marraskuun loppuun saakka tarjouskasvohoitona ProSkin C-vitamiinikasvohoito NYT 62€ (norm.89€) ja kolmen kerran hoitosarja NYT 175€ (norm.267€). Olemme tehneet hoitoa koko syksyn ja tulokset ovat aivan erinomaisia!


Heleä ja sileä iho

Meille on kesän jälkeen tullut tavallista enemmän uusia asiakkaita, koska monen iho oireilee suusuojan käytöstä. Yleisintä on, että suun ympärille tulee punoittavaa ja kuivaa näppylää, joka hiukan myös hilseilee. Olen todella iloinen voidessani auttaa ja tilannehan on meillekin uusi, joten sain vaivata päätäni pitkään ennen kuin keksin hoitomenetelmän, josta on todella apua. 
Mikään hokkuspokkuskonsti ProSkin C-vitamiinihoito ei ole, joten mitään ihmettä ei pidä odottaa, mutta monella se on auttanut yllättävän nopeastikin ihon epätasaisuuteen. Erityisesti rasvoittuva iho kärsii suusuojan hautovasta vaikutuksesta ja finnejä sekä punoittavia tulehdusnäppyjä tulee lisää. C-vitamiinihoidon puhdistava vaihe on tehokas poistamaan huokosten talikeräytymää ja hilseilyä. Huokosten puhdistuessa finnejä ei synny enää niin paljon. 
Kuivalla iholla tuo puhdistusvaihe silottaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja tekee ihon kirkkaan sekä puhtaan näköiseksi. C-vitamiinikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Barrier Repair suojaa ihoa suusuojan ongelmilta

Nyt tarjouksena oleva Dermalogican Barrier Repair NYT 38€ (45€) on osoittautunut todella hyväksi avuksi suusuojan tuomiin ärsytyksiin. Barrier Repair on monelle tuttu tuote, jota sanotaan talvi- tai sadetakiksi iholle ja nyt se estää suusuojan hiertävää vaikutusta. 
Barrier Repair levitetään aamulla ja illalla viimeiseksi kaikkien muiden hoitoaineiden päälle. Meikin käyttäjillä se tulee ennen meikkivoidetta tai primeria ja se toimii oikein hyvin meikin allakin. Itse käytän sitä aina talven pahimpaan pakkasaikaan, mutta voi olla, etten viime talvena siitä juurikaan kirjoitellut, koska pakkasen kuivattavaa vaikutusta ei ollut. 
Barrier Repair sulaa ihon rakenteeseen ja jättää kevyen huomaamattoman suojapinnan, joka estää ulkoista hankausta. Siksi se on nyt erityisen hyvä suojaamaan suusuojan ärsytyksiltä. Samalla se sitoo ihon omaa kosteutta ja hidastaa sen haihtumista. Barrier Repairia kannattaa käyttää myös yövoiteen päällä, koska talvella makuuhuoneen kuiva ilma haihduttaa ihon kosteutta liikaa. Samalla se suojaa tyynyn ja peiton hankaukselta. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti