torstai 5. marraskuuta 2020

Ulkonäkö on kokonaisuus

Ilmeisesti olen täysin eri linjoilla nykyisten kauneuskäsitysten kanssa. Oma näkemykseni on, että ihminen on psyko-fyysinen kokonaisuus, johon vaikuttaa paljon muukin, kuin kasvojen kauneus eikä yksittäisen rypyn täyttäminen juuri sitä muuta.


Ulkonäkö koostuu monesta asiasta

Mitä yleensä katsotaan, kun ihmisen näkee ensimmäisen kerran? Mielestäni yleensä rekisteröidään kokonaisuus eikä pelkkä kasvojen kauneus anna kokonaisvaikutelmaa. Ulkonäköön vaikuttaa hyvin paljon ihmisen sisäinen maailma, onko hän positiivinen, hyväntuulinen, hyvinvoiva vai onko luonne ilkeä tai ylimielinen. 
Tätä omaa kauneuskäsitystäni noudattaen en pysty ymmärtämään, miksi joku yksittäinen ryppy tai juonne olisi niin tärkeä, että sitä pitää täyttää tai muokata. En varsinkaan silloin, kun koko muu iho jätetään hoitamatta. Jotkut hakevat täyteaineinjektioita suunympärysryppyihin tai otsan juonteisiin, mutta epäpuhtaudet, hilseily ja epätasainen läikikkyys saa rauhassa rehottaa. 
Kuitenkin nykyisin näin tehdään huolimatta siitä, mitä minä ajattelen. Onneksi vielä on suuri joukko ihmisiä, jotka haluavat kokonaisuuden olevan kunnossa ja haluavat kasvoilleen terveen ja hyvinvoivan ilmeen.


Dermatude-kasvohoito kiinteyttää ihoa kokonaisvaltaisesti

Dermatude-kasvohoito (170€ ja neljän hoidon sarja 600€) on meidän tehokkain hoito ja kasvot kiinteytyvät ja silottuvat kokonaisvaltaisesti. Dermatude-hoidossa käsitellään suunympärys, silmänympärys ja kaula erityisen huolella ja koko kasvojen ilme hehkeytyy ja nuorentuu. Säännölliseen kasvohoitoon kun vielä lisätään oikein valittu kotihoito, pystytään ennalta ehkäisemään ihon veltostumista ja vanhenemista huomattavasti. 
Tiedän vakioasiakkaistani, jotka nyt ovat kuudenkympin tienoilla, että he näyttävät alle viisikymppisiltä, koska iho on niin hyvässä kunnossa. Samalla rahalla, mitä tähän hoitoon käytetään, saa noin 2-3 kertaa vuodessa pistää muutaman täyteaineampullin suuremmin haittaaviin ryppyihin. Täyteaineiden vaikutus kestää noin 3-4 kuukautta ja ryppy palautuu ennalleen, kun täyteaine poistuu aineenvaihdunnan mukana. Tietysti jokainen itse valitsee, miten haluaa ihoaan hoitaa, koska hyvin monenlaisia mahdollisuuksia on tarjolla. Omalla kohdallani tiedän, etten viitsi surra jotain yksittäistä juonnetta, vaikka se olisi kuinka syvä. Haluan viestiä kokonaisella persoonallani enkä edes pelkästään kasvoilla, vaan koko vartalollakin. Mielestäni järkyttävintä nuoruuden hamuamista on se, että väkisin yritetään näyttää parikymppiseltä ja pukeudetaan teinitytön vermeisiin, vaikka ikä lähentelee seitsemääkymppiä. 





Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti