keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Tee järkeviä ostoksia Black Fridayna

Meillä on perinteiseen tapaan Black Fridayna kaikki tuotteet -20% paitsi Dermalogican joululahjapakkaukset ja muutama muu erikoispakkaus. Huomioikaa, että myös syksyn uutuustuotteista on tämä alennus! Nämä uutuudet ovat Dermalogican RETINOL CLEARING OIL (73€-20%) rasvoittuvan ihon kiinteyttävä seerumi, HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€-20%) kuorintanaamio ja iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM (15ml 35€-20% ja 200ml 148€-20%) elvyttävä seerumi vartalolle. 


Black Fridayna saat -20% alennuksen myös upeista uutuustuotteistamme.

Halusin laittaa myös nämä uutuudet alennukseen, jotta mahdollisimman moni voisi niitä ostaa. Tämä iS Clinicalin Youth Body Serum on todella ainutlaatuinen tuote vartalolle, jonka jokaisen pitäisi itse kokea. Tuote on hyvin helppo käyttää, koska se on suihkepullossa aivan samoin kuin hoitosuihkeetkin ovat. Koostumukseltaan seerumi on ohut nestemäinen geeli, joka imeytyy hetkessä. Laiskinkin vartalon hoitaja viitsii sitä käyttää, koska tuote vain sumutellaan iholle. Se on myös helppo käyttää selkäänkin, mikä on tavallisen voiteen kanssa haastavaa. Tämä Youth Body Serum vaikuttaa selluliittiin, rasvakeräytymiin, veltostuneeseen ihoon ja ihon kosteustasapainoon. Muistutan vielä, ettei tuotetta voi käyttää kasvoille, koska sen suurin vaikutus on selluliittin hajottaminen ja se on kasvoille aivan liian tehokasta.

Myös verkkokaupan Kulttiosiossa olevat tuotteet kuuluvat tämän alennuksen piiriin, joten nyt voi tehdä kokeiluja muistakin laatutuotteista. Erno Laszlon HYDRA-THERAPY MEMORY SLEEP MASK (105€-20%) yövoide/naamio on yksi suosikeistani. Sitä voi käyttää ohuelti yövoiteen tapaan tai laittaa paksu kerros, joka saa vaikuttaa yön yli. Näin kuivattavan ilmanalan koittaessa tämä Hydra-Therapy Memory Sleep Mask on erinomainen kosteuttava tehohoito kaikille ihotyypeille. Toinen kokeilemisen arvoinen kulttituote on Eve Lomin TLC CREAM (84€-20%), joka on kiinteyttävä hoitovoide herkälle ja punoittavalle iholle. Tätä hoitovoidetta voi käyttää yö- sekä päivävoiteena ja se sopii myös meikinalusvoiteeksi. 

Kokeiltavaksi ja joululahjoiksi löytyy nyt myös Dermalogican ihonhoitopakkauksia. Esimerkiksi ULTRA CALMING KIT (50€-20%) sisältää matkakoot Ultra Calming Cleanser -puhdistusmaidosta, Redness Relief Essence hoitovedestä, Calm Water Gel kosteusvoiteesta ja Ultra Calming Serum Concentrate seerumista. Tämä Ultra Calming Kit on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja punoittavalle iholle. 

Palvelemme teitä Black Fridayna 27.11. hoitolassa kello 10-18 ja verkkokaupassa -20% alennus on sunnuntaihin 29.11. asti koodilla BF2020



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti