maanantai 30. marraskuuta 2020

ProSkin C-vitamiinikasvohoito tarjouksessa vielä tänään!

Nyt olisi viimeinen tilaisuus ostaa itselleen tai läheiselleen lahjakortti ProSkin C-vitamiinikasvohoitoon NYT 62€ (norm.89€) ja kolmen kerran sarja 175€ (norm.267€). Alennuksen saa myös, jos tänään varaa ajan tähän hoitoon, vaikka hoito menisi esimerkiksi ensi vuoden puolelle.


Vielä tänään ehdit hankkia ProSkin C-vitamiinikasvohoidon tarjoushintaan!

Kiitos onnistuneesta Black Fridaysta!

Suuret kiitokset kaikille asiakkaille sekä hoitolassa että verkkokaupassa tehdyistä ostoksista. Kauppa- ja palvelualat taistelevat nyt hengestään ja tämä joulunajan myynti ratkaisee paljon. Tähän asti meidän hoitola on selviytynyt hengissä, mutta pelko tulevasta keväästä tukehduttaa. Siksi on kullan arvoista huomata, että asiakkaat ostavat meiltä ihan kuin ennenkin. Jatkakaa samaa linjaa ja suosikaa kotimaisia pienyrityksiä joululahjaostoksia tehdessänne.
Mitään tilastoa en ole ehtinyt vielä tekemään BF-suosikeista, mutta silmämääräisesti voin niitä hahmotella. Dermalogican CALM WATER GEL (46€) hätyyttelee suosikkivoiteiden kärkeä, joka on jo pitkään ollut INTENSIVE MOISTURE BALANCEN (75€) hallussa. Toinen suosikki on iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX NYT 93€ (119€) silmänympärysvoide, joka on Tähtitarjouksena vielä tämän maanantain. 
Suosituimman ostoksen titteli menee kyllä TUOKSUSAIPPUASIENILLE NYT 2 kpl 25€ (norm.19€/kpl) ja tämä tarjous jatkuu jouluun saakka. Melkeinpä jokaisessa BF-ostoksessa oli mukana vähintään nämä kaksi Tuoksusaippuasientä. Huomenna meille tulee taas uusi lasti ja miestentuoksua Gentleman sekä sitrustuoksuja tulee lisää. Lemongrass, Lemon ja Strawberry ovat olleet suosikkituoksuja ja juuri tuota mansikkaa moni on hakenut joululahjaksi. 

C-vitamiinikasvohoito elvyttää ihon ja rentouttaa mielen

Hyvin moni asiakas tulee nykyään hoitoon sillä mielellä, että saisi myös stressiinsä helpotusta. Se onkin mielestäni todella hyvä syy tulla kasvohoitoon, koska harvassa paikassa ihminen voi rentoutua niin täysin kuin kasvohoidossa. Itselleni on ollut aina suuri merkitys sillä, että tekemäni kasvohoidon tulee tuottaa myös mielenrauhaa ja poistaa stressiä. Siksi tähän kehittämääni ProSkin C-vitamiinikasvohoitoon kuuluukin pitkä ja tehokas kasvohieronta. 

C-vitamiinin vaikutus iholle on monipuolinen ja tehokas. C-vitamiini on ”vasta-aine” vapaille happiradikaalientsyymeille, jotka aiheuttavat ihon vanhenemista. Siksi ProSkin C-vitamiinihoito hidastaa ihon rypistymistä ja ohentumista sekä silottaa ihon pintaa. Erinomainen vaikutus tällä kasvohoidolla on ihon väriin, koska C-vitamiini tasoittaa pigmenttiläiskiä ja vähentää talven kalpeutta. Pelkästään tämä heleyttävä vaikutus poistaa helposti iästä kymmenen vuotta. 

ProSkin C-vitamiinikasvohoidon vaikutusta kannattaa jatkaa sekä tehostaa hyvällä kotihoidolla. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM 30ml (78€) seerumi ylläpitää ihon värin tasaisuutta ja heleyttä sekä pehmentää ryppyjä ja juonteita. BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) on geelimäinen silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ja poistaa tummuutta sekä turvotusta. 

Tähtitarjouksena on vielä tämän päivän MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 45€ (58€), joka on tärkeä kotihoitotuote ylläpitämään kasvohoitojen vaikutusta. Tätä multivitamiininaamiota kannattaa käyttää pari kertaa viikossa ja etenkin saunan jälkeen se on erinomainen. Käsille se on aivan superhoito näin talvella, kun ne rohtuvat rikki. Monelle käsidesi on tehnyt ihottumaa ja ainakin kuivattanut ihon sekä kynsinauhat. Kaikkiin näihin käsiongelmiin paras apu on levittää paksu kerros multivitamiininaamiota ja laittaa päälle puuvillahanskat. Yön yli vaikutettuaan kädet ovat aamulla sileät ja pehmeät.


Tervetuloa jouluostoksille!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti