tiistai 10. marraskuuta 2020

Pro-Heal Serum korjaa suusuojan tuomat ongelmat

iS Clinicalin Pro-Heal Serum NYT 15ml 85€ (109€) ja 30ml NYT 139€ (179€) on ainoa kosmeettinen tuote, jonka tiedän rauhoittavan ruusufinniä ja punoittavaa couperosaihoa. Juuri nyt iho tarvitsee rauhoittamista suusuojan tuomia ongelmia vastaan. Tarjous on voimassa 16.11. asti.

Tähtitarjoustuotteemme Pro-Heal Serum on loistava antioksidanttisuoja, joka rauhoittaa sekä taistelee ikääntymistä vastaan.

Vähentää ruusufinnin näppylöitä

Toivottavasti blogin lukijat eivät ajattele, että kirjoitan vain suusuojan tuomista ongelmista enkä enää huomaakkaan muuta. Huomioin kyllä muutkin aiheet, mutta nämä suusuojakeskustelut ovat vallanneet tilaa muilta iho-ongelmilta. Lähes kaikki, jotka käyttävät suusuojaa monta tuntia päivässä, kokevat jotain muutosta ihossaan. 
Ne, joilla on todettu ruusufinni, ovat nyt pahimmassa riskiryhmässä ihon suhteen ja tilanne vielä pahenee, jos tulossa on kunnon talvi pakkasineen. Suosittelen, että ennaltaehkäisy kannattaa nyt ottaa vakavasti, jos ruusufinni on joskus ennenkin vaivannut. Sitten, kun ruusufinni on lehahtanut pahimmilleen, siihen ei auta muu kuin pitkä antibioottikuuri, joka tarkoittaa vähintään kolmea kuukautta. 
Pro-Heal Serum sopii aivan kaikille ihotyypeille ja se silottaa sekä tasoittaa ihoa. Se on myös ihon aineenvaihduntaa vilkastuttava ja siksi erittäin sopiva istumatyöläisille ja etätyössä oleville, joilla liikunta jää vähäiseksi. Suosittelen, että ellei vielä iholla ole näppylöitä tai ongelmia, kannattaa ottaa käyttöön Pro-Heal Serum ja ylläpitää hyvää tilannetta.


Suusuoja voi rasvoittaa ihoa

Moni asiakas kertoo, ettei hänellä ole ollut vuosiin finnejä, mutta nyt suusuojan käyttämisestä johtuen niitä ilmestyy. Tämä on ihan loogista, koska iho hautuu kosteana suusuojan alla ja tulehdusta aiheuttavat pöpöt saavat mellastaa rauhassa. Tukossa olevat huokoset ovat hyvä alusta bakteeritoiminnalle ja tulehtuneita finnejä syntyy helposti. 
Pro-Heal Serum sisältää 1% retinolia, joka on A-vitamiinin johdannainen. Yleensä retinolia ei käytetä ruusufinniin tai couperosaan, mutta tässä seerumissa se on niin hienossa raaka-aineyhdistelmässä, ettei se uudista ihoa liikaa. Retinoli on loistava raaka-aine hajottamaan kuollutta solukkoa ja kirkastamaan ihon väriä. Pro-Heal Serum estää ihohuokosten tukkiintumista hajottamalla hien, kuolleiden solujen ja talin yhdistelmää, jotta ne eivät pakkaannu huokosiin. Samalla se vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja vähentää punoitusta, jolloin tulehtuneita finnejä tai ruusufinnejä ei pääse syntymään. 
Suosittelen, että herkälle ruusufinni-iholle käytetään Pro-Heal Serumia aamulla sekä illalla. Oikein herkkää ihoa kannattaa ensin totuttaa seerumin vaikutuksiin ja käyttää sitä viikon verran vain iltaisin. Pro-Heal Serumin päälle sopii mikä tahansa meidän voiteista ja kannattaa kokeilla esimerkiksi Dermalogican CALM WATER GELiä (46€), joka on couperosaihoisten suosikkivoide. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti