maanantai 9. marraskuuta 2020

Puhtain asein puhtaan asian puolesta

Nostin nyt vähän törkeästi Mannerheim-suvun vaakunalauseen otsikoksi, mutta se sopi hyvin tähän ihonpuhdistusjuttuun. Puhdistus on ihonhoidon perusta ja sen merkitys lisääntyy nyt, kun suusuojat rasittavat ihoa.

iS Clinicalin huippulaadukkailla tuotteilla puhdistat ihosi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Älä kuivata ihoa liikaa

Suomalaiset ovat hiukan puhtausfriikkejä ja moni pitää ihoa vasta sitten puhtaana, kun se natisee kuivuuttaan. Vuosien varrella silloin tällöin uusi asiakas kertoo, että hän ei tiennyt, ettei ihon pidäkään kirvellä ja kiristää pesun jälkeen. Nyt, kun suusuojan alle jää kuivuuttaan kihelmöivä iho, se herkistyy helposti ja ärsyyntyy suusuojan hiertävyydestä ja mahdollisesti myös sen käsittelyaineista.
Näistä kiinalaisista paperisista suusuojistahan ei juuri tiedetä, miten paperi on tehty ja mitä valkaisuaineita ja muita käsittelyaineita siitä irtoaa hikoilevaan ihoon. Helposti herkistyvä iho voi tässä tilanteessa reagoida ruusufinnillä ja sen hoitaminen on aina haastavaa. iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) sopii kaikille ihotyypeille ja se takuulla puhdistaa ihon ja ihohuokoset kunnolla kuivattamatta. 
Ohuelle ja helposti herkistyvälle iholle suosittelen iS Clinicalin CREAM CLEANSERia (52€), joka on täyteläinen ja hoitava emulsio, mutta täysin vesiliukoinen. 
Hoitosuihkeet on hyvä ottaa käyttöön viimeistään nyt. Hoitosuihketta voi sumuttaa päivän mittaan kasvoille ja näin vähentää suusuojan ärsytystä. Suihkeet myös tappavat tulehdusta aiheuttavia pöpöjä. iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (39€) on todella hoitava ja kiinteyttävä hoitosuihke, jonka kosteuttava vaikutus estää ihon kuivumista ja ärsyyntymistä.


Kuorinta vähentää suusuojan hautovaa vaikutusta

Rasvainen iho reagoi tulehtuneilla finneillä ja näpyillä suusuojan hautovaan vaikutukseen, jossa lämpimällä ja kostealla iholla pöpöt saavat elää rauhassa. Kaikki ihon erittämä hiki ja ihotali jäävät huokosiin ja ihon pintaan, koska suusuoja estää hien haihtumista. Tavallista nopeammin täyttyneet huokoset myös tulehtuvat helpommin ja seurauksena voi olla pahakin tulehdus. 
Hankalassa tilanteessa pitää käydä ihotautilääkärillä, jotta saa tarvittaessa kunnon lääkityksen. Ellei iho ole hälyttävän tulehtunut, kannattaa tulla kosmetologin kasvohoitoon. Kotihoitoa kannattaa myös lisätä ja varsinkin kuorintaa pitää tehdä useammin. 
Suosituin kuorintatuote meillä on Dermalogican DAILY MICROFOLIANT (51€), joka sopii kaikille ihotyypeille. Nyt sen rinnalle on nousemassa HYDRO MASQUE EXFOLIANT (58€), joka on kuoriva ja kosteuttava naamio samalla kertaa. Sen kuoriva vaikutus on aika kevyt ja siksi se sopii herkälle couperosaihollekin. Suosittelen kokeilemaan tämän Hydro Masque Exfoliantin, koska se on helppo ja nopea käyttää. Sen jälkeen iho jää joustavaksi ja pehmeäksi, mutta puhtaan tuntuiseksi ja näköiseksi. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti