tiistai 3. marraskuuta 2020

Tähtitarjouksena ProSkin C-vitamiinikasvohoito!

ProSkin C-vitamiinikasvohoito NYT 62€ (norm. 89€) ja kolmen kerran kasvohoitosarja 175€ (norm. 267€). Tämä tarjous on voimassa marraskuun loppuun mennessä varatuissa hoidoissa. Voit ostaa myös lahjakortin itsellesi tai läheisellesi ja käyttää sen myöhemmin. Nyt kannattaa huomioida myös joulun läheisyys.

TUOTETARJOUKSINA:

Dermalogican BARRIER REPAIR NYT 38€ (45€) suojaava hoitovoide ja saat vielä lahjaksi pikkukoon Redness Relief Essence -hoitosuihkeesta. Tarjous voimassa 16.11. asti.

iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (109€) ja 30ml NYT 139€ (179€) seerumi rauhoittamaan ihon ärsytystä, punoitusta, tulehtuneita finnejä ja silottamaan ryppyjä. Tarjous voimassa 16.11. asti.


ProSkin C-vitamiinikasvohoito NYT 62€ (norm.89€) ja 
kolmen kerran sarja 175€ (norm.267€)


ProSkin C-vitamiinikasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

ProSkin C-vitamiinikasvohoito on tarkoitettu juuri tähän elämäntilanteeseen, kun ihoa rasittavat koronan tuomat muutokset ja erilaiset stressitekijät. Etätyöntekijöillä liikunnan puute ja huonot työasennot hidastavat aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa ja tästä johtuen ihon väri muuttuu sameaksi ja kalpeaksi. C-vitamiinikasvohoito kirkastaa ja heleyttää ihon väriä sekä tasoittaa epätasaista pigmenttiä.
Erilaiset fyysiset ja psyykkiset stressitekijät aiheuttavat ihon vanhenemisoireiden nopeutumista ja juuri tähän C-vitamiinikasvohoito vaikuttaa tehokkaasti hidastaen ihon veltostumista ja ohentumista.
Nyt myös jatkuva maskin hautova ja hiertävä vaikutus tuo iholle ongelmia ja tämä ProSkin C-vitamiinihoito normalisoi ihon toimintoja, vähentää punoitusta sekä ärsytystä ja nopeuttaa finnien parantumista.
ProSkin C-vitamiinikasvohoito kestää noin tunnin ja siihen kuuluu puhdistava kuorinta, c-vitamiiniseerumin imeytys mikrovirralla, kasvohieronta ja vitamiininaamio sekä kulmien muotoilu. Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Kolmen hoitokerran sarjaa suositellaan tehtäväksi 2-3 viikon välein. 

Ehkäise suusuojan tuomat iho-ongelmat

Barrier Repair NYT 38€ (45€) on talvitakki tai sadetakki iholle ja erinomainen suojavoide suusuojan hiertävää ja herkistävää vaikutusta vastaan. Barrier Repair levitetään aamuisin kosteusvoiteen päälle ja ennen meikkivoidetta. Se sulaa ihon rakenteeseen ja jättää suojapinnan, joka estää suusuojan haittoja. Barrier Repair sopii kaikille ihotyypeille ja se on myös erinomainen suoja talven pakkasta ja tuulta vastaan. Se kannattaa laittaa myös iltaisin yövoiteen päälle, koska se vähentää kuivan makuuhuoneen ilman kosteutta haihduttavaa vaikutusta. 
Saat Barrier Repairin mukana pikkukoon Redness Relief Essence hoitovettä, joka taputellaan iholle kasvoveden tapaan pesun jälkeen. Redness Relief Essense rauhoittaa punoitusta, kirvelyä ja kutinaa. Se sopii erinomaisesti couperosaihon ja ruusufinnin hoitoon sekä helposti herkistyvälle punoittavalle iholle.
iS Clinicalin Pro-Heal Serum 15ml NYT 85€ (109€) ja 30ml NYT 139€ (179€) seerumi on  tarkoitettu vähentämään ihon punoitusta, näppyjä ja ärsytystä. Pro-Heal Serum sopii kaikille ihotyypeille ja se nopeuttaa finnien sekä ärtyneen ihon parantumista. Siinä oleva hellävarainen retinoli 1% uudistaa ihoa ja poistaa hilseilyä sekä ihon epätasaisuutta. Pro-Heal Serum sopii myös couperosaan sekä ruusufinniin ja sen silottava vaikutus vähentää ihon ryppyisyyttä. Suusuojan tuomiin ihoärsytyksiin Pro-Heal Serumia kannattaa käyttää aamulla ja illalla. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti