torstai 23. syyskuuta 2021

Ammattitason kuorinta kotikäyttöön!

Juuri nyt iho kaipaa kaikista eniten tehokasta kuorintaa. Ellei ole mahdollisuutta käydä kasvohoidossa, kannattaa käyttää RAPID REVEAL PEEL (10kpl 79€ ja 3kpl 24€) tehokuorintaa kotona säännöllisenä kuurina.


Rapid Reveal Peel on voimakkain Dermalogica-kuorinta, jonka on kliinisesti todistettu lisäävän ihon heleyttä ja vähentävän näkyvästi pieniä juonteita.


Rapid Reveal Peel on hellävarainen tehokuorinta

Näin kesän ja voimakkaan uv-säteilyn jälkeen iholla on paksu kerros kuollutta solukkoa, joka näkyy ihon harmautena ja hilseilynä. Mikään hoitoaine ei imeydy, kun hilseilevä ihokerros estää sen. Kohta alkaa taas sisälämmityskausi ja iho kuivuu entisestään. Ellei hilseilykerrosta saada pois talven aikana saattaa tulla ihottumaa, kutinaa ja kirvelyä, joka johtuu pelkästään ihon kuivuudesta.
Paras ja tehokkain tapa päästä kuivuudesta eroon on tietysti kasvohoito ja suosittelisinkin, että varaisitte SKY-kosmetologille hoitoajan. Ellei tämä ole mahdollista, seuraavaksi paras vaihtoehto on Rapid Reveal Peel -kuorintakuuri.
Ellei iho ole kovin herkkä ja couperoottinen, niin kannattaa aloittaa kuuri kolmen päivän pikastartilla. Isommassa paketissa on kymmenen kuorinta-ainetuubia ja yhden tuubin sisältö levitetään tasaisesti puhtaille kasvoille ja kaulalle. Kovin lähelle silmänympärystää ei kannata kuorintaa laittaa, koska se ei ole tarkoitettu ohuelle silmänympärysiholle.
Rapid Reveal Peel on läpinäkyvää geeliä, mikä voi hiukan kirvellä ja kihelmöidä vaikuttaessaan. Vaikutusaika on 3-7 minuuttia ja omalla tosi kuivalla ihollani annan sen vaikuttaa täydet seitsemän minuuttia. Ainoastaan hyvin herkällä, punakalla ja ohuella iholla vaikutusaikaa kannattaa lyhentää. Kuorintageeli huuhdellaan huolellisesti pois viileällä vedellä ja kuorinnan jälkeen kannattaa laittaa runsaasti ihotyypin mukaista seerumia ja voidetta.


Kuorinta silottaa ja kaunistaa ihon

Mielestäni kuorinta on yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista ja olen harmissani, että vielä nykyäänkin sitä käytetään niin vähän. Moni pelkää liiallista ihon ohentumista ja kuivumista, mutta tämä on täysin vanhanaikaista tietoa. 
Rapid Reveal Peel ei sisällä mitään rakeita, vaan se sulattaa hedelmähappojen avulla kuolleen solukerroksen pois. Vanhenevakin iho siliää silmissä on, kun epämääräinen höttökerros hilseilyä poistuu. Ihon väri muuttuu myös hetkessä, kun harmaa kuollut solukkokerros saadaan kunnolla pois. Myös meikin pysyvyys ja levittyvyys paranee moninkertaisesti, kun hilseilevä solukerros irtoaa. 
Tuon kolmen päivän pikastartin jälkeen loput seitsemän kuorintatuubia käytetään kerran viikossa. Tämän kuorintakuurin ajaksi suosittelen käytettäväksi tehokasta seerumia ja voidetta, jotka imeytyvät ja vaikuttavat zenemmän hyvin kuoritulla iholla. 
Oikein kuivalla iholla suosittelen käytettäväksi Dermalogican OVERNIGHT REPAIR SERUMia (69€) ja SUPER RICH REPAIR (93€) hoitovoidetta. Tehokas vastaisku rypistymiselle ja vanhenemiselle kuorintakuurin aikana ovat iS Clinicalin YOUTH SERUM (185€) ja YOUTH INTENSIVE CREME (50g 229€ ja 100g 399€). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti