lauantai 25. syyskuuta 2021

Pro-Heal Serum rauhoittaa ja tasapainottaa ihon

Tähtitarjouksena oleva PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (norm.109€) ja 30ml NYT 145€ (norm.179€) auttaa hyvin moneen iho-ongelmaan. Korona-aikana asiakkaiden ihot ovat herkillä, erilaisia ongelmia on paljon ja niihin paras apu on tämä Pro-Heal Serum.


iS Clinicalin Tähtitarjous PRO-HEAL SERUM rauhoittaa ihoa ja taistelee tehokkaasti ihon ikääntymistä vastaan.


Punastelu pois

Nyt taas on alkamassa se vuodenaika, kun iho reagoi lämmönvaihteluihin ja posket alkavat punoittaa sisälle tultaessa. Monella tämä punoitus on ihan ongelmallinen, kun kasvot hehkuttaa punaisuutta lähes koko päivän. 
Yleensä punoitus tulee näkyviin hyvin ohuella iholla, kun verisuonet kuultavat ihon pinnan alla. Hyvin usein näen ihon olevan myös sen verran huonosti hoidettu, että päälimmäinen ihosolukerros puuttuu. Näin pitkälle päässyt ihon ohentuminen ja kuivuminen ei korjaannu kovin pikaisesti, vaan vaatii pidempiaikaista hyvää hoitoa.
Pro-Heal Serum on erinomainen vahvistamaan ihon pintaverisuonten seinämiä, jotta iho pysyy vahvempana. Monella tuo punoitus johtuu jo syntyneestä couperosasta, joka reagoi lämmönvaihteluihin punoituksella. Pro-Heal Serum on erinomainen hoitotuote vähentämään sinipunaisena kuultavia verisuonia ja rauhoittamaan muutenkin kuumottavaa ja kiristävää ihoa. 
Hoitamattomana couperosa saattaa muuttua ruusufinniksi ja tämä Pro-Heal Serum on ainoa kosmeettinen tuote, joka rauhoittaa näitä punoittavia pikkunäppylöitä. 

Pro-Heal Serum hidastaa rypistymistä

Pro-Heal Serum on monipuolinen vaikutukseltaan ja se myös hidastaa ihon vanhenemisoireita eli ohentumista ja rypistymistä. Yleensä couperosa-iho on jo alunperinkin hyvin ohut ja altis kaikelle rasitukselle. Pro-Heal Serumin vahvistava vaikutus on monella tavalla hyväksi iholle, jos ihossa on useampia ongelmia yhtäaikaa.
Suosittelen käyttämään Pro-Heal Serumia aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle. Tämä seerumi on todella riittoisaa ja vain 1-2 tippaa pipetistä riittää koko kasvoille. Seerumin päälle laitetaan aina hoitovoide ja hyvä vaihtoehto on Dermalogican uutuus BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€). Tämä uutuusvoide on niin suosittu, että se on jo hoitolasta loppunut moneen kertaan. Onneksi logistiikka alkaa palata samalle tasolle, kuin ennenkin koronaa, eikä tuotteita juurikaan tarvitse oodottaa, joten saan täydennystä noin vuorokaudessa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti