perjantai 17. syyskuuta 2021

Tehohoitoa herkälle couperosa-iholle

Herkkä ja helposti punoittava iho tarvitsee myös tehohoitoa tähän vuodenaikaan, jottei sisälämmitys ärsytä sitä entisestään. Tehokkain kotihoitotuote couperosaan ja ruusufinniin on nyt Tähtitarjouksena oleva PRO-HEAL SERUM NYT 15ml 85€ (109€) ja 30ml 145€ (179€).


iS Clinicalin Tähtitarjous Pro-Heal Serum rauhoittaa ja taistelee ikääntymistä vastaan tehokkaasti.

Pro-Heal Serum vähentää ihon punoittelua

Yleensä mikään kosmeettinen tuote ei auta ruusufinniin, mutta Pro-Heal Serumin on todettu rauhoittavan punoittavia pikkunäppylöitä. Mikään taikatemppu Pro-Heal Serum ei ole, mutta sen punoitusta rauhoittava vaikutus kannattaa kokea.
Herkkä iho on usein myös ohut ja siksi punakkuus sekä couperosa näkyvät niin selvästi. Hoitamalla kuntoon ihon ohentuminen ja kuivuus, alkaa punoitus myös vähetä. Pro-Heal Serumia voi käyttää aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle ihotyypin mukainen voide. 
Paras voide on CALM WATER GEL (46€), joka rauhoittaa ja kosteuttaa. Tulehtunut ruusufinni-iho rauhoittuu geelimäisen Calm Water Gelin vaikutuksesta. Pro-Heal Serumin ihoa vahvistava ja uudistava vaikutus on hyväksi myös ihon vanhenemiselle ja yleensä jo 2-3 viikon käytön jälkeen iho on jäntevämpi ja sileämpi.


Ruusufinni-ihoa ei saa kuoria

Yleensä pahin virhe, mitä ruusufinni-ihottuman kanssa tehdään, on liian voimakkaat kotihoitotuotteet. Moni siirtyy kuivattaviin rasvaisen ihon tuotteisiin, koska tulkitsee punoittavat märkäpäiset näpyt liiallisesta rasvoittumisesta johtuviksi finneiksi. Tämä vie taatusti ojasta allikkoon ja muutenkin jo herkkä ja punoittava iho ärsyyntyy entisestään. 
Ellei ihossa ole ruusufinni-ihottumaa, niin silloin voi herkkääkin ihoa kuoria esimerkiksi Tähtitarjouksena olevalla HYDRO MASQUE EXFOLIANTilla NYT 48€ (59€). Tämä kuoriva naamio on erittäin hellävarainen ja myös kosteuttaa ihoa. 
Hydro Masque Exfoliant on kaksivaikutteinen nopea tehohoito lähes kaikille ihoille. Se todellakin sopii kaikille muille, paitsi akuutissa ruusufinnivaiheessa olevalle iholle. Voidemainen Hydro Masque Exfoliant levitetään hierovin liikkein kasvoille niin, että kuorintapalloset rikkoutuvat ja vapauttavat kuorivaa vaikutusainetta. Sen jälkeen naamio saa vaikuttaa noin viisi minuuttia ja sillä aikaa tuotteen kosteuttavat vaikutusaineet imeytyvät. Vaikutusajan jälkeen tuote huuhdellaan hyvin pois haalealla vedellä ja levitetään vaikkapa tuo Pro-Heal Serum.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti