perjantai 10. syyskuuta 2021

Monitoimituote Hydro Masque Exfoliant

Nyt, kun vuodenkierto alkaa kääntymään syksyyn ja sisälämmitys tuo omat haasteensa ihonhoitoon, kannattaa ottaa käyttöön HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€). Yksi tuote, joka kuorii, kirkastaa ja kosteuttaa ihon samalla hoitokerralla.


Hydro Masque Exfoliantin kuoriva vaikutus on hyvin hellävarainen, joten myös herkkä, helposti punoittava iho voi sitä käyttää.


Yksi tuote ja monta vaikutusta

Hydro Masque Exfoliant on kuorintanaamio, joka on todella nopea ja helppo käyttää. Tämä kuorintanaamio levitetään puhtaalle iholle kevyesti hieroen, jotta kuorintapalloset rikkoutuvat. Niistä vapautuu kuorivia vaikutusaineita ja naamion annetaan vaikuttaa vielä viisi minuuttia, niin myös kosteuttavat aineosat ehtivät imeytyä. Tämän jälkeen tuote huuhdellaan hyvin pois ja levitetään muut kotihoitotuotteet.
Hydro Masque Exfoliantia voivat käyttää kaikki ihotyypit noin 2-4 kertaa viikossa ja tuote sopii niin äidille kuin tyttärellekin. Hydro Masque Exfoliantin kuoriva vaikutus on hyvin hellävarainen ja myös herkkä, helposti punoittava iho voi sitä käyttää. Couperosa-ihonkin voi kuoria tällä pehmeällä kuorintanaamiolla, mutta ei ruusufinni-ihoa. Muistutankin, ettei akuutissa vaiheessa olevaa ruusufinniä saa kuoria edes hellävaraisilla aineilla.


Kuorinta ja kosteutus

Helteisen kesän jälkeen monen iholla on tavallista enemmän epätasapainosta kertovia finnejä ja näppylöitä. Myös suusuoja on tuonut ongelmia epäpuhtaalle iholle ja erilaisia ärsytyksiä on nyt kasvoilla paljon. Jos ihon tilannetta ei korjata ja sisälämmitys ehtii alkamaan, yleensä ongelmat vain pahenevat. Auringon vaikutuksesta iholla on kesän jälkeen paljon tukkivaa kuollutta solukkoa. Se yleensä estää kosteuttavien hoitotuotteiden imeytymistä ja iho voi kuivua liikaa.
Hydro Masque Exfoliant on nopea ja helppo keino tehohoitaa iho tasapainoon ja vastaanottamaan talven tuiskut. Voit käyttää tätä kuorintanaamiota illalla tai aamulla oman mieltymyksesi mukaan. Aamuisin sillä saa hyvän pohjan meikille ja iho pysyy hehkeän raikkaana koko päivän. Iltaisin Hydro Masque Exfoliantin avulla saa ihon siliämään sekä puhdistumaan ja yöksi käytettävät hoitoaineet imeytyvät paremmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti