lauantai 4. syyskuuta 2021

Ohjeita nuorten ihonhoitoon

Kesälomat alkavat olemaan loppusuoralla ja koululaiset palailivat jo työnsä ääreen. Tässä kohtaa yleensä teen paljon TEINIPUHDISTUKSIA (68€) ja MINITEINIPUHDISTUKSIA (45€) ja nyt kannattaakin tehdä ajanvaraus pikaisesti.


Teinipuhdistus ja muutama Dermalogican nuorten sarja Clear Startin -kotihoitotuote antavat näkyviä tuloksia nopeasti.


Teinipuhdistus auttaa ihon rasvoittumiseen

Tämä Teinipuhdistus-nimi on vähän hölmö, mutta ei nimi hoitoa huononna. :) Tätä työnimeä on käytetty lähes sata vuotta ja se selventää hyvin, että kyse on nuoren ihonpuhdistuksesta. Varsinainen Teinipuhdistus tehdään noin 14-20-vuotiaille ja siinä menee aikaa tunnin verran. Nuoremmille 10-13-vuotiaille Miniteinipuhdistus riittää, ellei iho ole voimakkaasti rasvoittunut.
Näiden hoitojen yhteydessä arvioin ihon tilanteen ja neuvon ihotautilääkärille, jos se on tarpeen. Samalla annan kotihoito-ohjeet ja suunnittelen jatkohoitoa. Ihonpuhdistuksen tarkoituksena on vähentää ihon talineritystä ja tulehtuneita finnejä. Ihonpuhdistuksen avulla finnit ja tulehdukset pidetään kurissa, jottei pääsisi syntymään arpia. 
Hyvä yhdistelmä ihon rauhoittamiseksi on ihotautilääkärin antama lääkitys ja kosmetologin tekemä ihonpuhdistus. Valitettavasti ihon puhdistaminen sattuu hieman, koska muuta keinoa ei vieläkään ole kuin mustapäiden puristaminen. Olen kyllä oppinut tekemään työn nopeasti sekä hellävaraisesti ja kaikki tulevat mielellään uudemmankin kerran. 
Iho punoittaa saman illan, mutta aika vähäisesti. Seuraavana päivänä punoitusta ei juurikaan ole, eikä ihoa missään tapauksessa saa puristella vereslihalle. Valitettavasti vielä nykyäänkin kuulen tästä repimisestä ja rassaamisesta, mikä on aivan väärä tapa, eikä sellaista saisi tehdä.
Ihonpuhdistuksen ja yleensäkin kasvohoidon jälkeen en suosittele saunomista ja nyt olisin myös varovainen uimisen kanssa. Järvivesissä on monenlaista pöpöä ja juuri hoidettu iho on alttiimpi tulehduksille.

Nuorten kotihoitoon Clear Start

Juuri nuorten kohdalla näen eniten, miten väärät ihonhoitotuotteet aiheuttavat ongelmia. Toivoisinkin, että nuoret ja heidän vanhemmat hiukan perehtyisivät kotihoitotuotteisiin. Nuorille tarkoitetuilla Dermalogican  CLEAR START (19€-29€) -hoitotuotteilla saa todella hyvän avun epäpuhtaalle iholle.
Ne maksavat hiukan enemmän kuin "markettikosmetiikka", mutta riittävät paljon kauemmin ja niillä saa tehokkaasti tuloksia. Käytännössä ne tulevat halvemmaksi kuin moni muu sarja. Suurin ongelma kotihoidossa on, että yleensä ihoa kuivatetaan liikaa ja se vain lisää tukkeumia sekä tulehduksia. Jo yksi Teinipuhdistus ja muutama Clear Startin -kotihoitotuote antaa näkyviä tuloksia.
Aivan loistava Clear Startin uutuus on COOLING AQUA JELLY (26€) yö- ja päivävoide, joka vähentää tulehduksia ja finnejä sekä supistaa huokosia. Cooling Aqua Jelly sulaa iholla lähes vesimäiseksi nesteeksi, joka imeytyy hetkessä.
Toinen melko uusi tuote on FLASHFOLIANT (25€) kuorintaneste, joka vain levitetään iholle ja se saa vaikuttaa yön ylitse. Tämän helpompaa ei kuorinta enää voisi olla. FlashFoliant hajottaa ja sulattaa talitulppia sekä mustapäitä ja vähentää selvästi finnien syntymistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti