maanantai 6. syyskuuta 2021

Silmänympärystuotteiden top ten

Minusta on kiva katsoa tilastoja eri tuotteiden ostoista ja nähdä, mitkä tuotteet ovat asiakkaiden suosiossa. Se on myös hyvin tarpeellista, koska mielikuva on aivan eri asia kuin totuus. Yleensä suosikkijärjestys on minullekin yllätys.


iS Clinicalin Youth Eye Complex on suosituin silmänympärysvoide, eikä syyttä.


Silmänympärystuotteiden suosikit

1. iS Clinical YOUTH EYE COMPLEX (119€) on silmänympärysvoiteiden ehdoton ykkönen. Sehän valittiin pari vuotta sitten kosmetiikkabloggareiden keskuudessa vuoden parhaaksi silmänympärysvoiteeksi ja sen jälkeen sen suosio lähti nousuun. Enkä sitä ihmettele, koska sen monipuolinen vaikutus ja näkyvä silotus ryppyihin on kaikille mieleen.

2. Dermalogica MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) on hyvänä kakkosena ja se onkin ikisuosikki. Suomen oloissa sen suojaava vaikutus on erityisesti tarpeen ja ryppyjä silottavaa tehoa löytyy tästäkin. Tämä voide käy myös suunympärysjuonteisiin ja huulille.

3. Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) on noussut reilussa vuodessa todella suosituksi ja luulin sen jo ohittaneen kaikki muut Dermalogican tuotteet. BioLumin-C Eye Serumin geelimäinen koostumus on tehnyt siitä erityisen suositun. Samoin sen monipuolinen vaikutus on merkittävää ja sehän poistaa turvotusta sekä tummuutta, vähentää ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ohutta ihoa.

4. Dermalogican TOTAL EYE CARE SK15 (47€) on aurinkoisen kesän suosikki. Total Eye Care sopii myös yökäyttöön ja se sopii parikymppiselle nuorelle ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Sen tummuutta poistava vaikutus on asiakkaille mieleinen ominaisuus ja se vähentää myös pigmenttiläiskien tummumista.

5. iS Clinical C EYE SERUM ADVANCE+ (72€) on erittäin tehokas elvyttävä ja kiinteyttävä seerumimainen tuote. Sitä voi käyttää yksinään tai lisätä sen päälle vielä voidemainen tuote. Luulen, ettei tämän seerumin vaikutuksia oikein vielä tunneta, mutta jokainen sen ostaja hakee uuden pullon lisää.

6. Dermalogican INTENSIVE EYE REPAIR (53€) on aina talvella hyvin suosittu ja se sopii atooppisen kuivallekin iholle. Intensive Eye Repair ehkäisee ihottumien syntyä ja rauhoittaa sekä kosteuttaa herkkää tai rohtunutta silmänympärystää.

7. Dermalogican AGE REVERSAL EYE COMPLEX (65€) on jotenkin päässyt unohtumaan ja minun täytyykin kertoa siitä useammin blogissa. Harmillista, jos näin loistava tuote unohtuu käyttää. Age Reversal Eye Complex on erittäin uudistava ja silottava vaikutukseltaan. Sen ryppyjä silottava vaikutus on näkyvä ja muutenkin se on hyvin miellyttävä käyttää.

8. iS Clinical EYE COMPLEX (95€) on monen herkkäsilmäisen luottotuote silmien ympärille. Se sopii hyvin atooppisen rohtuneelle iholle ja myös ennalta ehkäisee ohuen silmänympärysihon kuivumista. Tämä on varma valinta herkälle, helposti ärtyvälle iholle.

9. Dermalogica STRESS POSITIVE EYE LIFT (57€) silmänympärysnaamio on erityinen tuote moneen silmänympäryksen ongelmaan. Sen voi jättää yöksi vaikuttamaan ja se on atooppiselle iholle täydellinen hoitotuote. Moni vakioasiakas on selvinnyt silmänympäryksen atooppisesta ihottumasta tämän naamion myötä. Se poistaa myös turvotusta sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

10. Dermatude FIRMING EYE BOOST (75€) on kevyt ja ohut silmänympärysvoide yöksi ja päiväksi. Tämä on helppo tuote, joka sopii aivan kaikille. Uskon siitä tulevan monen suosikin, kunhan siihen enemmän tutustutaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti