lauantai 18. syyskuuta 2021

Dermatude-sarjahoito on tehokkain tekemäni kasvohoito

DERMATUDE-KASVOHOITOA  (170€/kerta ja neljän kerran sarja 600€) olen tehnyt nyt lähes viitisen vuotta ja olen todella tyytyväinen, että tutustuin tähän menetelmään. Tällä hetkellä yli puolet tekemistäni kasvohoidoista on Dermatude-hoitoja ja toinen puoli on Nanolift-kasvohoitoja. 


Dermatude-kasvohoito on tehokkain menetelmäni ja olen hyvin joustava sarjahoitojen maksuissa sekä lahjakorttien suhteen.


Joustava tapa maksaa sarjahoito

Tämä juttu tuli mieleeni, kun netissä huomasin muiden kauneushoitoloiden kasvohoitosarjat. Useampi kasvohoito lyhyen ajan sisällä on erittäin tehokas ja sitä suositellaan kaikkien kasvohoitojen kohdalla. Dermatude-kasvohoito neljän kerran sarjana on erikseen hinnoiteltukin eli 600€, jolloin hinnaksi tulee 150€/hoitokerta. 
Olen halunnut tehdä tämän sarjahoidon maksun asiakkaan kannalta joustavaksi. Ihmettelin, kun kaikki netissä näkemäni kauneushoitolat ottivat maksun sarjahoidosta etukäteen ensimmäisen hoidon kohdalla. Minusta on asiakkaan kannalta parempi tämä oma systeemini. Asiakas maksaa jokaisen hoidon yhden kerrallaan 170€ ja jos kahdessa kuukaudessa tulee täyteen neljä kertaa, annan tuon alennuksen neljännen kerran yhteydessä eli viimeinen kerta maksaa vain 90€. 
Näin ei yhdellä kertaa tule maksettavaksi suurta summaa ja maksut menevät myös eri palkkapäiville, jos niin ajattelee. Itse kokisin kiusalliseksi, että asiakas maksaisi työn etukäteen ja minä olisin velkaa hänelle. Tiedän, että tuo kertamaksu on tyypillinen tapa sarjahoitojen yhteydessä, mutta minun ei tarvitse noudattaa muiden tapoja, vaan teen niin kuin minun asiakkaille on parasta.
Kerron vielä lahjakorteistakin, koska niistä usein kysytään. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta, mutta en ole sen suhteen ollenkaan tarkka. Ilman muuta otan vastaan vaikka vuoden vanhan lahjakortin, koska eihän se raha katoa noin vain. Tämä on vain minun tapani suhtautua lahjakortteihin ja muualla saa varautua siihen, että lahjakorttia ei enää lunasteta voimassaolopäivämäärän jälkeen.


Dermatude-kasvohoito on erinomainen elvytyshoito

Minä ja asiakkaani olemme erittäin tyytyväisiä Dermatude-kasvohoidon tuloksiin. Se vähentää kaikkia vanhenemisen merkkejä kasvoilta. Jo yhden hoitokerran jälkeen Dermatude on vilkastuttanut aineenvaihduntaa niin paljon, että iho on napakampi ja turvotuksen tuoma velttous on poissa. 
Kaikilla tuo aineenvaihdunnan hidastuminen ei näy selvästi turvotuksena, mutta Dermatuden jälkeen huomaa selvästi, että iho on tiiviimpi ja napakampi.
Ihon väri paranee sekä tasoittuu ja kasvot ovat paljon hehkeämmät. Näin kesän jälkeen uv-säteilyn tuoma ihon kirjavuus tasoittuu näkyvästi ja pigmenttiläiskien rajat pehmenevät. Suuret ihohuokoset supistuvat ja talin eritys rauhoittuu. Alle viisikymppisillä voi olla vielä ongelmia ihon rasvaisuuden kanssa, mutta Dermatuden avulla huokoset puhdistuvat ja talin eritys normalisoituu.
Oma hämmästykseni on ollut suuri, kun näen aivan selvästi vanhojen aknearpien tasoittuvan. Jopa kuusikymppisillä kova arpikudos pehmenee ja ihosta tulee sileämpi. Arpeutunut iho on usein kalpea ja harmaa, mutta Dermatude-kasvohoidolla ihon värikin paranee. 
Myös pienet rypyt sekä juonteet tasoittuvat ja kasvoista tulee selvästi sileämmät ja hehkeämmät. Kuitenkin haluan muistuttaa, ettei kosmetologin hoidoilla voida tehdä ihmeitä, eikä muuttaa ulkonäköä. Dermatude-kasvohoidolla saadaan paras tulos, mitä kosmetologin hoidoilla voi turvallisesti tehdä.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti