tiistai 7. syyskuuta 2021

Ongelmana kaula

Lähes aina, kun uusi yli viisikymppinen asiakas tulee hoitoon, hän kertoo ongelmakseen kaulan. Kaulan ihon ongelmiin on monta syytä, mutta yleisin on sen hoidon laiminlyöminen. Ei voi odottaa hyviä tuloksia, ellei itse tee mitään asian hyväksi.


Tähtitarjous Dermalogican Neck Fit Contour Serum napakoittaa välittömäsi ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää liftaten näkyvästi.


Kaulan ohut iho veltostuu nopeasti

Kaulan ihon ja lihaksiston ominaisuudet ovat sellaisia, että kaula rypistyy, veltostuu ja kuivuu helpommin kuin kasvojen iho ja tämä on tosiasia, jota ei voi muuttaa. Keskustelen usein asiakkaiden kanssa siitä, onko kaulavoiteista mitään hyötyä. Moni viisikymppinen kokee pelin jo menetetyksi ja epäilee kannattaako kaulavoidetta käyttää.
Vastaukseni on, että totta kai kaulavoidetta kannattaa ja pitää käyttää. Varsinkin nyt Tähtitarjous Dermalogican NECK FIT CONTOUR SERUMista NYT 69€ (83€) kannattaa hyödyntää. Tämä kaulavoide on seerumirakenteinen ja imeytyy syvemmälle kuin pelkät voiteet. Käyttämällä kaulalle omaa tuotetta voit jättää kasvohoitotuotteet käyttämättä kaulalle ja näin niitä säästyy. Ei siis voi hinnallakaan perustella miksi ei käyttäisi erillistä kaulavoidetta. 
Neck Fit Contour Serum on erityisen kiinteyttävä ja vahvistava, mitkä ovat tärkeät vaikutukset hyvin ohuelle kaulan iholle ja lihaksistolle. Kaulan iho myös kuivuu enemmän kuin kasvot ja joutuu alttiiksi hankaukselle ja muulle rasitukselle. Neck Fit Contour Serum on hyvin kosteuttava, vaikka se on ohut ja nopeasti imeytyvä voide.


Neck Fit Contour Serum on helppo käyttää

Tämän kaulavoiteen käyttöä puoltaa myös se, että se on helppo ja nopea käyttää. Neck Fit Contour Serum on roll-on -tuubissa, josta se on helppo ja nopea sipaista leuan kärjestä dekolteelle asti. Kaulan hoitaminen vaatii pitkämielisyyttä ja tulokset näkyvät hitaasti. Mitään hokkuspokkuskeinoa ei veltostumiseen ole, mutta hyvin hoidettuna pintarypistyminen ja epätasaisuus on vähäisempää. Ennaltaehkäisy on kaulan ihonhoidon tärkein motiivi ja tiedän, että parinkymmenen vuoden päästä harmittaa, jollei ole panostanut hoitoon enempää.
Hyvin usein kaulan iholle tulee kuivumisen myötä niin sanottua kananlihaihoa ja se ei näytä kovinkaan mukavalta. Onkin hyvin tärkeää ennalta ehkäistä kuivumista, jottei tuota epätasaisuutta tulisi. Suosittelenkin lämpimästi, että otatte käyttöön erillisen tehotuotteen, joka on tarkoitettu juuri kaulan ihon täsmähoitoon. 
Älkää unohtako toista Tähtitarjousta eli iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (109€) kosteusvoidetta, joka silottaa ja kaunistaa ihon pintaa yhdellä sipaisulla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti