tiistai 14. syyskuuta 2021

Tähtitarjoukset ajalle 14.–27.9.-21


Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa 27.9. asti.


Yksi tuote ja kaksi vaikutusta

Dermalogican HYDRO MASQUE EXFOLIANT on suhteellisen uusi tuote ja ne tulevat harvoin tarjoukseen heti lanseerauksen jälkeen. Kuitenkin halusin juuri nyt tämän tuotteen tarjoukseen, koska siitä hyötyy niin moni asiakas. Varsinkin nyt, kun sisälämmityskausi on alkamassa ja iho tarvitsee kuorintaa ja kosteutusta.
Hydro Masque Exfoliant levitetään puhtaalle iholle ja siinä on pieniä kuorivia pallosia. Tarkoitus on hieroa voidetta sen verran, että nuo palloset rikkoutuvat ja hellävaraiset kuorintaentsyymit alkavat toimia. Tämän hierovan levityksen jälkeen tuote saa vaikuttaa vielä viitisen minuuttia ja vaikutusajan jälkeen naamio huuhdellaan pois runsaalla lämpimällä vedellä. 
Tämä kuorintanaamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Hydro Masque Exfoliantia suosittelen käytettäväksi noin 2-3 kertaa viikossa. Tämä tuote on todellinen pikakaunistus ja ihosta tulee heleä sekä sileä viidessä minuutissa. 


Pro-Heal Serum korjaa kaikki ihon ongelmat

Pro-Heal Serum on aivan loistava tuote, koska sillä on monta vaikutusta ja se tasapainottaa kaikki ihon ongelmat. Nyt hellekesän jälkeen ja maskipakon myötä on monella iholla merkkejä ihon epävakaasta toiminnasta. Joillakin iho kuivui jatkuvasta hikoilusta ja toisilla taas rasvoittui ja tulehtui. Tämä suusuojan käyttö on moninkertaistanut ihon rasvoittumisongelmat ja monelle on puhjennut niin sanottu maskiakne
Pro-Heal Serum on jo vuosien ajan osoittanut käytännössä, miten hyvin se normalisoi talineritystä, poistaa kuivuutta ja rauhoittaa ihon ärsytyksiä. 
Se on myös ainoa tuote joka rauhoittaa ruusufinniä ja vähentää tulehtunutta punakkuutta. Samoin couperosaiho vahvistuu tämän seerumin käytöllä ja pintaverisuonten laajentuminen vähenee. Samalla Pro-Heal Serum hidastaa ihon vanhenemista ja rypistymistä. Suositeltavaa on, että tätä seerumia käytetään aamulla ja illalla ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen jälkeen laitetaan tilanteen mukainen hoitovoide. Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 27.9.-21 asti.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti