keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Jumbokoko Dynamic Skin Recovery SK50 päivävoiteesta

Nyt Dermalogica ilahduttaa kosmetologien asiakkaita jumbokokoisella DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 100ml NYT 115€ päivävoiteella. Dynamic Skin Recovery SK50 on Dermalogican suosituin päivävoide ja tämä jumbokoko on hyvä idea.


Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 edullinen jumbokoko saatavilla nyt rajoitetun ajan! 


Uv-suojaa tarvitaan talvellakin

Nykyisin suositellaan, että uv-suojallista päivävoidetta käytetään läpi vuoden. Sisätiloissakin loisteputket aiheuttavat sen verran säteilyä, että siltäkin on hyvä suojautua. Varmaa tietoa ei vielä ole, miten paljon uv-suojallinen voide suojaa tietokoneen tuottamalta siniseltä valolta, mutta Dynamic Skin Recovery SK50 suojaa ihoa ainakin kuivumiselta.
Dynamic Skin Recovery on ensisijaisesti hoitava ja kosteuttava päivävoide ja vasta sitten aurinkosuojavoide. Tätä päivävoidetta kannattaa käyttää, vaikka ei auringolta suojautumista ajattelisikaan. Monella vakioasiakkaalla on käytössä SKIN PERFECT PRIMER SK30 (49€), jonka suojaava vaikutus kyllä riittää Suomen talvessa. Huomioikaa kuitenkin, että syksyn ruskaretkillä monen tunnin ulkoilussa uv-säteily heijastuu myös syksyn lehdistä ja huurteisesta maasta. Samoin kevättalvella suojaa tarvitaan hangesta heijastuvaa säteilyä vastaan. Voit ostaa jumbokoon myös ensi kesää ajatellen, koska avaamattomana voide säilyy pari vuotta. Ostamalla jumbokoon säästät 23€ verrattuna kahteen normaalikokoiseen voiteeseen.

Dynamic Skin Recovery kosteuttaa ja kiinteyttää

Dynamic Skin Recovery on erinomainen vanhenevan ihon päivävoide, koska se antaa iholle sileän ja napakan pinnan. Sen päälle meikki levittyy erinomaisesti ja myös pysyy hyvin. 
Kohta alkava sisälämmitys helposti kuivattaa ja rypistää vanhenevaa ihoa ja Dynamic Skin Recovery suojaa hyvin näiltäkin haitoilta. Voide sitoo ihon omaa kosteutta, joten se ei niin nopeasti haihdu kuivaan huoneilmaan. 
Kaikki yli kolmekymppiset voivat tätä päivävoidetta käyttää ja se ei ole liian täyteläinen sekaihollekaan. Kuitenkin nyt kannattaa olla nopea, koska näitä jumbokokoja on vain pieni erä ja en voi luvata kuinka kauan ne riittävät. Viimeksi talvella oli PRECLEANSESTA samanlainen iso koko ja se myytiin loppuun alle kuukaudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti