keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Uusi Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer on hurmannut kaikki!

Koskaan aikaisemmin ei myyntiin ole tullut tällaista tuotetta, joka viedään suoraan sanoen käsistä. Jokainen, joka kokeilee tätä BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€) kosteusvoidetta ihastuu siihen heti ja haluaa sen itselleen. 


Dermalogican BioLumin-C-vitamiinisarja on täydentynyt aivan upealla kosteusvoiteella BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€).   


C-vitamiinikosteusvoide kaikille ihotyypeille

BioLumin-C Gel Moisturizer tuli myyntiin elokuun lopussa ja se on jo pariin kertaa loppuunmyyty hoitolastani ja kerran koko Suomesta. Onneksi logistiikka on jo lähes koronaa edeltävällä tasolla ja lentorahtina täydennykset Amerikasta tulevat parissa vuorokaudessa, joten voiteita on taas hyllyssä. 
BioLumin-C Gel Moisturizer on tullut täydentämään tätä C-vitamiinihoitolinjaa. Siinähän on jo BIOLUMIN-C SERUM (78€) ja BIOLUMIN C EYE SERUM (75€), jotka ovat myös tosi suositut.
Nyt tuo linja on aika täydellinen, kun tuli vielä tämä voide, joka käy yö- ja päiväkäyttöön. 
Nimensä mukaan tuote on geelimäinen, mutta sisältää runsaasti vaikutusaineita. Se ei ole niin ohutta kuin geelit yleensä, vaan voisin kuvailla sitä täyteläiseksi geeliksi. Kuitenkin se sopii kaikille ihotyypeille ja aivan kaikenikäisille. 
Myös nyt talvea ajatellen se on riittävän suojaava ja hoitava kuivallekin iholle. Meikinalusvoiteena BioLumin-C Gel Moisturizer toimii oikein hyvin ja moni on jo ehtinyt kertomaan, että sen päälle SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€) meikinpohjustusaine levittyy todella kauniisti.


Hurmaantunut kosmetologi

Täytyy tunnustaa, etten muista, koska olisin näin nopeasti tykästynyt johonkin uuteen tuotteeseen. Olen todella epäluuloinen ja harkitseva, enkä heti usko kaikkia myyntipuheita. BioLumin-C Gel Moisturizer valoitti minut heti. Sen runsas vaikutusaineyhdistelmä vakuutti minut jo ennen kokeilua, että nyt on tulossa hyvä hoitovoide. C-vitamiinia on niin paljon, että se korjaa syvältäkin uv-säteilyn tuomat ihovauriot. Joten näin kesän jälkeen, se on erityisen suositeltava. Hyaluronihappoa siinä on myös runsaasti ja sen kosteuttava vaikutus tuntuu jo yhdellä sipaisulla. 
Kuitenkin geelimäisyys tekee siitä sen verran kevyen, että se toimii hyvin pintakuivalle rasvoittuvalle iholle. Tuo C-vitamiini tasoittaa ihon väriä ja jos kasvoilla on parantumisvaiheessa olevia finnejä, niiden parantuminen nopeutuu, eikä pigmentti pääse kasautumaan. 
Monella suusuoja on aiheuttanut epämääräisiä oireita leuan alueelle ja nämä C-vitamiinituotteet palauttavat ihon normaaliin tilaan nopeasti. Poiketkaapa hakemaan omanne tai tehkää tilaus verkkokaupasta!
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti