maanantai 27. syyskuuta 2021

Hyödynnä Tähtitarjous seerumista ja kuorintanaamiosta!

Nyt alkaa olla viime hetket käsillä, kun tämän hetkiset TÄHTITARJOUKSET ovat vielä voimassa. Tarjouksena on PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (109€) ja 30ml NYT 145€ (179€) seerumi ja HYDRO MASQUE EXFOLIANT NYT 48€ (59€) kuorintanaamio. Tarjoukset ovat voimassa vielä tänään maanantaina 27.9. klo 24.00 asti.


Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään maanantaina 27.9.21

Yksi tuubi ja kaksi vaikutusta 

Onneksi kosmetiikkateollisuus on alkanut kehittämään nopeita ja monikäyttöisiä hoitotuotteita, joita laiskempikin  ihonhoitaja viitsii käyttää. Dermalogican Hydro Masque Exfoliant on juuri tällainen tuote, joka on kuorinta ja kosteusnaamio yhtäaikaa. 
Tuote on voidemaista ja siinä on pieniä pallosia joukossa. Tarkoitus on, että voidetta levitettäessä nuo palloset rikkoutuvat ja niistä vapautuu hilseilyä poistava kuorinta-aine. Levityksen jälkeen voide saa vaikuttaa 5-7 minuuttia ja siinä ajassa naamion kosteuttava ja kirkastava vaikutus ehtii toimia. Kuorintanaamiota suosittelen käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa ja saunan jälkeen sen vaikutus paranee. 
Tarkoitan sitä, että saunomisen loppupuolella, kun iho on hikoillut ja pehmennyt, kuoriva vaikutus on tehokkaampi. Muutenkin mielestäni on hyvä tapa yhdistää ihonhoitoa saunomiseen, kun on aikaa levähtää, eikä tarvitse suojata vaatteita tai hiuksia hoitotuotteilta. 

Pro-Heal Serum pelastaa pikkunäpyiltä 

Nyt koronan aikana on monelle tullut epämääräistä punoitusta, näppyä ja hilseilyä iholle ja niiden alkuperää on vaikea löytää. Monia on ärsyttänyt maskin käyttö ja pääasiassa leuan iho oireilee. Myös ruusufinnin omaista punaista ryhelmää on näin kesän jälkeen eniten, koska uv-säteily aktivoi sitä.
Pro-Heal Serum on tuonut hyviä tuloksia juuri näihin epämääräisiin ihottumiin, joiden syytä ei löydy ja kuitenkin ne kiusaavat asiakasta.
Pro-Heal Serum on ensisijaisesti ihon toimintaa elvyttävä tehotuote, joka hidastaa ihon veltostumista ja rypistymistä. Samalla se vähentää punoituksia ja couperosan oireita sekä ennalta ehkäisee ihon ohentumista. 
Suosittelen Pro-Heal Serumia käytettäväksi aamulla ja illalla tai sitten toisen seerumin parina vain kerran päivässä. Nyt Dermalogican uusi BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€) on voiteena oikein hyvä tämän seerumin päälle. Siinä oleva C-vitamiini tukee Pro-Heal Serumin vaikutuksia. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti