torstai 9. syyskuuta 2021

Pimeää kauppaa tehdään tänäkin syksynä

Moni on kysellyt pidetäänkö tänä syksynä Hämeenlinnassa perinteinen Pimeän kaupan ilta ja nyt voin vastata, että pidetään, jos korona sallii perjantaina 1.10.-21. Kaupunkikeskusta ry on ilmoittanut, että tapahtuma pyritään järjestämään, ellei paikallinen koronatilanne pahene.Hoitolassa tehdään pimeää kauppaa 1.10.-21

Tämä Hämeenlinnan kauppiastapahtuma on ollut vuosikausia erittäin suosittu ja hoitolalleni tärkeä päivä. Olenkin päättänyt, että minä pidän tapahtuman hoitolan osalta niin hyvin, kuin pystyn, osallistuu siihen kaupunki tai ei. 
Tämä on nyt neljäs kerta, kun korona-aikana suunnitellaan Pimeän kaupan iltaa ja pari kertaa se on pidetty tynkänä ja pari kertaa peruttu. Pystyn toki yksinkin pitämään omassa firmassani tapahtuman, mutta paljon mukavampaa olisi, kun koko kaupunki olisi mukana. Viime syksynä oli juuri tullut maskisuositukset, kun pienimuotoinen Pimeän kaupan tapahtuma pidettiin ja kyllä hoitolassa kävi ihan mukavasti väkeä. Tietysti hoitolalleni verkkokauppa on merkittävä tekijä tapahtumien onnistumisien kannalta, koska siihen ei koronatilanne vaikuta.
Kaupunkikeskusta ry on luvannut, että tuolloin 1.10. torilla on nuo upeasti maalatut ja valaistut rekka-autot ja palomiesten työnäytöksiä ja koska se on ulkotiloissa, voidaan ainakin se pitää, oli tilanne muuten mikä hyvänsä. Nuo rekat kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, koska ne ovat aivan upeita. Näen aina sen letkan, kun autot menevät torille Turuntietä pitkin ja ne ovat näkemisen arvoisia. Joten käykää ihmeessä katsomassa.
Itse koen aina ”lukkarinrakkautta” rekkoja kohtaan, koska olen lapsuuteni elänyt raskaan liikenteen tuloilla. Äitini oli Esson rekkabaarissa työssä neljäkymmentä vuotta ja minut on elätetty niillä tuloilla. Siksi seuraan edelleen raskaan liikenteen vaikutusta talouselämään ja olen jonkin verran perillä rekkabisneksestä. 


Näitä kannattaa ostaa

Tässä on muutama suositus, mitä kannattaa ostaa Pimeän kaupan -tapahtumasta tai huomiokaa ainakin nämä. Ensimmäiseksi suosittelen iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM (148€) vartaloseerumia, joka on aivan huipputuote ja todella hintansa arvoinen. Sen seerumimainen koostumus imeytyy syvälle ja hajottaa selluliittia ja silottaa ihoa. Youth Body Serum on myös pikakaunistaja silloin, kun käyttää avonaista juhlavaatetta ja iho pitää olla sileä. Käsivarret ovat monen yli viisikymppisen harmin aihe ja tämä Youth Body Serum silottaa pikkurypyt kertasipaisulla. Se estää myös suomumaisen kuivuuden säärissä ja on helppo käyttää spraypullon vuoksi.
Toinen suositeltava ostos on uusi Dermalogican BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€), jota toivoisin jokaisen kokeilevan päivä- ja yövoiteena, koska se on niin ihana uutuusvoide. Myös suositeltava  ostos on Dermalogican uutuus POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM (98€) pigmenttiä hajottava ja ihoa kirkastava seerumi. Kesän jäljiltä kirjava ja epätasainen iho heleytyy jo viikon käytön jälkeen ja muutenkin ihon ulkonäkö hehkeytyy.
iS Clinicalin kaikki YOUTH -linjan tuotteet ovat suositeltavia ostoksia, koska niillä pystytään parhaiten ylläpitämään ihon nuoruus. Varsinkin YOUTH SERUM (183€) on loistava kiinteytysseerumi veltostuvalle yli nelikymppiselle iholle. Talven kuivuudessa sen suuri kosteuspitoisuus on myös erittäin hyvä silottamaan ohuen ja kuivan ihon pintaryppyjä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti