torstai 2. syyskuuta 2021

Kaula kauniiksi!

Tiedän monella olevan suuri harmin aihe rypistynyt ja roikkuva kaulan iho. Yleensä yli viisikymppisen naisen ihon suurin huoli on joko silmänympärykset tai kaula. Yksi asia on varma, että ilman hoitoa ei kaulan iho ainakaan parane.


Tähtitarjouksena oleva NECK FIT CONTOUR SERUM NYT 69€ (norm.83€) on tehokas seerumirakenteinen voide, joka hoitaa kaulan ihoa syvältä.


Kaulavoide auttaa aina

Tiedän, että moni miettii auttaako se kaulavoide varmasti minunkin kaulaani. No, silloin se ei ainakaan auta, ellei sitä käytä. Olen ymmärtänyt, että ihmiset hoitavat kaulaansa hyvin vähän ja perusasiatkin laiminlyödään. 
Nostan aina esiin tämän puseron pois ottamisen kasvoja pestessä. Silloin, kun pusero on päällä iltahoitoa tehdessä, kaula jää takuulla hoitamatta. Se saa kuivua ja korppuuntua ihan rauhassa ja vasta viidenkympin jälkeen se äkkiä havaitaan. Tähtitarjouksena oleva NECK FIT CONTOUR SERUM NYT 69€ (83€) on tehokas seerumirakenteinen voide, joka imeytyy syvälle. Se on todella helppo käyttää suoraan roll-on -tuubista ja voide kannattaa levittää dekolteelle asti. 
Tuo dekoltee on taatusti alue, joka rypistyy ja kuivuu pelkästään uv-säteilyn ansiosta. Aurinko suorastaan hyppää tuohon kaula-aukon alueeseen ja se palaa aina ensimmäisenä. Siihenkään ei juuri voiteita levitellä, joten ottakaa nyt syksyn kunniaksi kaulan ja dekolteen alue tehokäsittelyyn. Sitten teillä on pikkujoulujuhlissa hyvin hoidettu kaula, jos tänä vuonna saataisiinkin jo juhlia.


Kaulan iho eroaa kasvojen ihosta

Kaulan iho on hyvin erilainen kuin kasvojen iho ja siksi se tarvitsee erilaisen hoitotuotteenkin. Kaulan iho on äärimmäisen ohutta, koska siinä on ihokerroksia huomattavasti vähemmän kuin kasvoilla. Ihon alla on ainoastaan yksi leveä ja ohut lihas joka pitää ihoa yllä. Sitten, kun ihon omat kimmosäikeet alkavat veltostua, kaulan iho alkaa roikkua.
Kaulan alueen verenkierto ja aineenvaihdunta heikkenee iän myötä ja ihon kosteuden sitomiskyky vähenee ja kaulasta tulee silkkipaperimaisen ohut ja ryppyinen. Ikääntymisen jatkuessa kaulasta tulee myös ”nyppyinen” niin sanottu kananlihaiho. Tähän ryppyisyyteen ja epätasaisuuteen Neck Fit Contour Serum on hyvä apu. Jo tämä kaulan ihon siliäminen muuttaa ulkonäköä paremmaksi, mutta sitä ei tapahdu, ellei ihoa hoideta. Mitään ihmenuortumista ei kaulavoiteella saada aikaan, mutta hoidettu iho on aina kauniimpi kuin hoitamaton. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti