keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Upea uutuus BioLumin-C Gel Moisturizer

Nyt Dermalogica on tuonut markkinoille BioLumin C-vitamiinilinjaan geelimäisen kosteusvoiteen BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€). Voide on todella hyvä ja tiedän siitä tulevan asiakkaiden suosikin. 



BioLumin-C Gel Moisturizer on geelimäinen kosteusvoide

Tiedän, että asiakkaat rakastavat näitä geelimäisiä voiteita, jotka imeytyvät nopeasti ja jättävät ihon heti silkkisen pehmeäksi. Tämä BioLumin-C Gel Moisturizer on juuri sellainen hyvin imeytyvä voide joka sisältää runsaasti vaikutusaineita. Ensisijaisesti tämä uutuus on c-vitamiinivoide, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita ja kirkastaa sekä tasoittaa ihon väriä. 
BioLumin-C Gel Moisturizer sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Erityisen suositeltava se on yli kolmekymppiselle sekaiholle, jossa on epätasaista pigmenttikirjavuutta. Kuitenkin yli kuusikymppisetkin hyötyvät sen ihon väriä tasoittavasta vaikutuksesta. BioLumin-C Gel Moisturizer sisältää runsaasti c-vitamiinia, joka on monella tavalla solutoimintaa korjaava. Geelissä on myös viiden eri kosteuttavan hyaluronihapon seos, joka sitoo myös ihon omaa kosteutta.
Fytiinihappo ja kurpitsauute nopeuttavat kuolleen solukon irtoamista ja ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi. Geelin runsas kosteuttava vaikutus hidastaa rypistymistä ja silottaa jo syntynyttä ryppyä sekä juonnetta.


BioLumin-C sarja perustuu c-vitamiiniin

Ensimmäinen tuote tähän Dermalogican BioLumin -C-vitamiinisarjaan tuli myyntiin jo reilu vuosi sitten ja se oli BIOLUMIN-C SERUM (78€) seerumi, josta on jo ehtinyt tulla Dermalogican suosituin seerumi. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä näkyvästi ja c-vitamiinin rypistymistä vähentävä vaikutus ilmenee jo parin viikon käytön jälkeen. 
Toinen BioLumin-C tuote tuli myyntiin viime kesänä ja se on BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) silmänympärysvoide. Tämäkin tuote on noussut kesän 2021 suosituimmaksi silmänympärysvoiteeksi. BioLumin-C Eye Serum on geelimäinen, ohut ja hyvin imeytyvä. Se on vaikutuksiltaan monipuolinen eli se poistaa tummuutta, turvotusta ja silottaa pikkuryppyjä ja vähentää kaikkia vanhenemisen merkkejä. Tämä silmänympärysvoide sopii kaikille yöksi ja päiväksi. Tehokkain vaikutus tulee, kun käyttää uuden BioLumin-C Gel Moisturizer voiteen alla tätä c-vitamiiniseerumia ja silmien ympärillä saman sarjan silmänympärysvoidetta. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti