maanantai 13. syyskuuta 2021

Smart Response Serum kannattaa ostaa nyt!

Dermalogican älyseerumista eli SMART RESPONSE SERUMISTA on kesän aikana tullut tosi suosittu. Jokainen sitä kokeillut on siihen ihastunut, niin kuin minä itsekin olen ja voin myös allekirjoittaa, että se on oikeasti älykäs tuote.


Ole nopea! Saat Dermalogican Smart Response Serum -älyseerumin vanhalla edullisemmalla hinnalla vielä syyskuun ajan!

Hinnan muutos

Harmikseni minun on ilmoitettava, että Smart Response Serumin hinta kallistuu 4.10.-21 alkaen. Nyt Smart Response Serum maksaa 112€, mutta 4.10. alkaen 136€. Suomen maahantuonnissa on käynyt moka ja seerumi oli hinnoiteltu alunperin väärin. Tämä muutos koskee siis vain tätä yhtä seerumia ja muiden hinnat pysyvät ennallaan. 
Koskaan aikaisemmin en muista kokeneeni tällaista maakohtaista hinnoitteluvirhettä, mutta en itse voi sille yhtään mitään. Tästä lähtien tuotteen sisäänostohinta on niin korkea, että minunkin on pakko tuo hinnankorotus tehdä. Päätin kuitenkin, että myyn vielä syyskuun ajan Smart Response Serumin vanhalla hinnalla, joten ehditte ostaa sen hiukan edullisemmin.

Huipputehokas seerumi

Sen sanon, että tämä Smart Response Serum on hintansa arvoinen, vaikka hinta nyt nouseekin. Se on tehokkain ja monipuolisin Dermalogican seerumeista ja siitä on jo nyt tullut suursuosikki. 
Tämä älyominaisuus tarkoittaa sitä, että seerumin vaikutusaineet vapauttavat tehoaan sen mukaan, mikä ihon tarve on. Seerumi on varsinainen täsmätuote, koska sen vaikutus muuttuu ihon tarpeiden mukaan. 
Smart Response Serumilla voidaan vaikuttaa ihon herkkyyteen rauhoittamalla punoitusta ja ohentumista. Se pystyy tasapainottamaan ihon toimintaa ja parantamaan kosteustasapainoa ja lisäämään kollageenisynteesiä. 
Tämä seerumi on myös miellyttävän täyteläinen ja se onkin tärkeä ominaisuus talven kuivassa sisäilmassa. Olen itse hyvin tyytyväinen tähän seerumiin juuri tuon täyteläisyyden vuoksi, koska rutikuivalle iholleni ei mikään ihan ohut nestemäinen seerumi riitä. Smart Response Serum sopii kaikenikäisille ja sekaihosta kuivaan ihoon saakka, mutta hyvin rasvaiselle iholle en sitä suosittele.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti