tiistai 28. syyskuuta 2021

Tähtitarjoukset ajalle 28.9.–11.10.

Tarjoukset ovat voimassa taas kaksi viikkoa eli 11.10.-21 asti.


Huipputehokas silmänympärysvoide

Tämä tarjouksena oleva Youth Eye Complex on jo muutaman vuoden ollut hoitolani eniten myyty silmänympärysvoide. Muistaakseni 2018 kauneusbloggaajat äänestivät sen parhaaksi silmänympärysvoiteeksi ja se tieto on onneksi saavuttanut minunkin asiakkaani. 
Youth Eye Complex on monipuolinen vaikutukseltaan ja vähentää lähes kaikkia silmänympäryksiin liittyviä ongelmia. Ensisijaisesti se hidastaa ihon veltostumista sekä rypistymistä ja silottaa jo syntyneitä ryppyjä. Samalla se ennaltaehkäisee turvotusta ja vähentää silmänympärysten tummuutta. 
Nyt silmänympärykset alkavat kuivumaan tavallista enemmän, kun sisälämmityskausi alkaa ja Youth Eye Complex on paras hoito kuiville silmänympäryksille. Monella on ollut kesänkin aikana silmäongelmia ja ärtyneet kuivat silmät valuvat helposti. Tämä kyynelneste on todella kuivattavaa, mutta Youth Eye Complex ennaltaehkäisee tätä kuivuutta ja silottaa kuivuuden aiheuttamia ryppyjä erittäin hyvin. 

Huippusuosittu yövoide

Ellet ole vielä kokeillut Sound Sleep Cocoon yövoidetta tee se nyt ja takuulla ihastut. Sound Sleep Cocoon on koostumukseltaan kevyempi, kuin yövoiteet yleensä, mutta siinä on runsaasti vaikutusaineita. Se on geelimäinen ja siksi nopeasti levittyvä, eikä jätä tahmeaa ihon pintaa. 
Sound Sleep Cocoon on tarkoitettu kaikenikäisille kosteuttavana ja vahvistavana yövoiteena. Siinä on raaka-aineena laventeli-patsuli-santelipuuöljyjen yhdistelmä, joka sitoo ihon oman kosteuden ja rauhoittaa punoitusta sekä couperosaa. 
Samalla tuo öljyseos vapauttaa ihanan tuoksun, joka vähentää keskushermostossa stressihormonin syntyä. Aluksi pidin tätä hölynpölynä, mutta nyt kyllä sen allekirjoitan. Tämä mieto tuoksu on niin ihastuttava, että sen stressiä vähentävä vaikutus yllättävästi toimii. Tuo kevyt tuoksahdus, mikä vapautuu yöllä liikkuessa ja kääntyessä, tuottaa minullekin selkeästi mielihyvää. 
Sound Sleep Cocoon sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja sen alla voi halutessa käyttää erilaisia seerumeja. Suosittelen vielä, että sen parina päivävoiteeksi sopii loistavasti tämä Dermalogican uusi C-vitamiinivoide BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€). Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti